Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?
Kérdésem? meg e csalt szerintetek.
Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?
Valószínűg meg sem csalt, de te meg úgy kezeled, mintha igen, és olyanokat írsz, hogy "nem haragszol rá". Miért is?
Egyszerűen nem akarja hallani, hányszor dugtál félre. Valszeg, mert akkor beadná a válópert. Inkább hallgass el és ne zaklasd.
A feleség főnöke ideges volt, félre ugrott vagy megijedt mikor a férj közeledett felé vagy valami ilyesmi volt. Szóval úgy tűnik volt valami a feleség és a főnöke között. Furán viselkedtek hosszú ideig.
Én hagynám a feleséget, ennyi járt neki azok után amiket hibázott a férj. Az őszinteség meg... Egy hűtlen nő nem akar őszinte lenni általában, ez esélytelen.
Hagyjuk inkább, ha volt pár jól eső alkalma a nőnek akkor mondhatjuk pozitívan hogy egészségére azt kész. Már úgyis egyre idősebbek, nagyon régi a kapcsolat is. Eccer élünk.
Nem támogatom a megcsalást de így utólag már vehetnénk lazábban pozitívabban.
Bocs kérdező.
51-es válaszolónak
ha nem csalt meg,akkor miért hagyta ott azonnal az éttermet.
s miért nem rángatott ki oda engem,hogy mondjam a szemébe neki.
ugyanis 10-12-órákat dolgozott,ha engem alaptalanul gyanuba kevernek,én felháborodok,s azonnal bizonyítani akarom hogy nem tettem meg!
s a főnöke sem hivott fel, hogy menjek ki, mert így a legjobb emberét veszti el,akire mindenben számithat.
mellesleg egy héten-3- napot csak kettesben voltak. 8-11-ig minden nap.
menűt készitettek.
addig se be se ki nem mehetett az étterembe.
ez igy ment, s nem is zavart.
de így már igen.
mert ez sunyi munka, s ha felkerül a téma,akkor a nejem azonnal a régi félrelépésemmel érvel.
holott eddig 11-éven át emlitést sem tett róla!
most kérdezget,,,miért?
hagynám a francba ha lehetne,,,de másfél évet vett el az ügy tőlem-tőle,s a lányomtól.
ezért nem engedem el így simán.
lesz ami lesz.
53-as.
én is lazábban venném,sőt, volt is olyan hogy említést sem tettem róla.
de nem én nem bírtam tovább, hanem sokszor ő provokálta ki a vitát.
s akkor sikerült is neki, s mehetett el napokra,arra fogva hogy megint összevesztünk.
ha az elején másképp tette volna,akkor elengedném.
de így nem megy.
s nem kell elnézést kérned, hisz épp ez az amiért ide írtam.
nem kell a vállam veregetni,hogy igazam van.
ha nincs, akkor nincs.
de miért érzem úgy hogy át vagyok baszva,s örök titok akar lenni?
"hogy át vagyok baszva,s örök titok akar lenni?"
Nem tudom de mi lenne ha elfogadnád az egészet és hagynád? Mit nyersz ha nem hagyod? Az őszintesége mit ér ha másfél évet kellett könyörögnöd? Ha legközelebb megcsal akkor megint másfél év múlva vagy sose mondja el? Minél többet hibázik majd annál cikibb lesz bevallani, ha a mostanit bevallja a jövőbeliket még kevésbé valószínű hogy be meri.
Legtöbben ha bevallják az elsőt és meg van bocsátva akkor a nyolcadikat már nem fogják bevallani.
Meg a kapcsolatodat inkább az menti meg ha jók lesztek egymáshoz nem az ha számon tartjátok ki mit hányszor cseszett el. Azt úgyse meri bevallani.
Milyen étterem? Szó nincs a kérdésben étteremről. Miért hívna fel a főnöke? Mi köze a dolgozók házastársaihoz? Miért rángatna be a nejed?
EZ elég zavaros, meg az egész, amit írsz.
56-os.
az előzőek közt volt egy olyan kérdése valakinek,hogy honnan veszem hogy megcsalt?
s írtam hogy van egy másik kérdésem is . a gyakorokérdések oldalán:
megcsalt szerintetek?
így van kiírva a kérdés.
megtalálod.
ott minden világos lesz.
58-as.
gratulálok neked!
fikázok mindenkit?
ezt nem igazán láttam a soraimban,s azt sem hogy buta lennék mint a tök.
nem éppen te fikázol most engem?
jólesik?
okosodni szeretnék,ezért írtam ide.
de most okosabbá tett az hogy azt írod,hogy reméled hogy folyamatosan csal a feleségem?
lehet igazad van, lehet ezt teszi,tudod miből gondolom?
mert ezért nem vallja be, mert folytatni szeretné, megélni ameddig csak lehet.
nem szégyenlem magam,inkább az a szégyen hogy ide jutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!