Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?
Kérdésem? meg e csalt szerintetek.
Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?
79-es. -nek szánom.
egyébként köszönöm a kérdésed!
vártam is ezt a kérdést,vajon figyel e valaki, vagy csak azt látja hogy agybeteg vagyok.
tiszteletem a tiéd bárki is vagy. hálás vagyok hogy odafigyelsz rám.
köszönöm szépen!
tehát régimódi ember vagyok, meg billenthetetlen elvekkel,s ómódi gondolkodással.
ami ezt a rohanó világot illeti, azt látom hogy romlott a közösség.
a média platformok miatt sok-sok kapcsolat,jó házasság,jó emberek bomlottak szét, még azt is megmérgezte aki azelőtt érinthetetlen volt.
a kommunikáció hiánya az emberek közt egyre magasabb, nincsenek beszélgetések,senki nem tud a másikról igazán semmit sem, sőt még a párjukról sem!
sokszor egy idegent könnyebben beenged a magánszférájába mint a társát.párját.
egy idegennek szinte azonnal elmodja a vágyait,s oda vissza játszik ez addig addig amig csaknem szex chat lesz belőle.
ez pedig szétbont mindent.
könnyen elérhető a neten bárki,s az is látszik az egyénen ha változik,pl: facebook posztjai,megváltoznak, szinte szingliként posztol.s már-már nem szerepelsz mint szerelme,párom,stb...inkább úgy viselkednek mint akinek hiánya van,s keresi azt aki ezt meglátja, s ráír...
a posztokat rejti a párja elől,nem látja, csak ha más mutatja,vagy más facebookjáról nézed meg a profilját.
onnantól vannak a titkok, a privát mailok, a kamu facebook profilok, s lám lám, minden más.
tiktok, instagram,s még a társkeresőre is regisztrál,úgy hogy a párja ne is tudja , ebbe bele lehet bolondulni.
s nem lehet szó nélkül hagyni, aki ezt meg tudja tenni hogy szemet huny efelett, az nem szereti a párját, s még az egészséges féltékenység sincs benne.
van olyan aki azt teszi,hogy szemet huny mégis,,,de az ugyanezt teszi,s ezért nem szól, s talán ál facebookon meg együtt is beszélgetnek,addig a szintig amíg bírják úgy hogy ne robbanjon ki a vita.
ehhez mit szólsz vagy szóltok?
71- es nek szánom.
Iszom a kávét ezerrel. S írok is hogy alakultak a dolgaink.
Köszönöm!
78- as válaszolónak.
Igen, persze, tudom én ezt.
Hiszen csak én ismerem ,s idestova 35- év alatt minden rezdülésünk, mozdulatunk, sajátos volt. S tudjuk egymás gondolatait, azt ami hétköznapi.
Sajnos a titkait jól takarta, ki tudja mióta s az is lehet nem is én voltam az első aki félrelépett kettőnk közül.
Egy álom jó feleségem van, akit mindíg csodáltam, s felnéztem rá.
Ez most is így van, nem változott, talán csalódtam ami megvisel engem.
De...
Minden vitánk végén, akár szóban, akár írásban, mindig az enyém az utolsó szó ill. Gondolat
Azt írom vagy mondom neki.
...... Én még mindíg ugyanúgy szeretlek, még most is.
Pwrsze hogy külső szemmel, ily kevés információból nem lehet igazán belelátni az életünkbe.
De talán azt érezheted s mindenki más.. azt hogx ha már ide jutok hogx ide írok...akkor nagy a baj, s tehetetlen, s elkeseredett vagyok.
Nem megoldast várok innen.
Csak talán, hátha felvillan egy gondolat, egy olyan lelki segély. Ami megmentheti a kedvesemmel a házasságunk.
De azt érzem , hogy igazán, ezt csak én akarom. Ö nxugalmat akar, s társat, biztonságot.
Amit adtam s akarok ezután is.
De a fontos tényező, a szexualitás, az intimitás, neki nem létcél...
Vagyis azt hiszem velem nem...
Ezt szeretném vidszapifozni valahogyan, hogy férfit lásson bennem, s érezzem hogy ragaszkodik, kapar, s kíván engem.
Lehet beteg vagyok?
Mert szeretem?
84-es
ebben nincs igazad.
mi lehetetlen?
87-es-nek.
bárcsak kamu lenne a kérdés,bár úgy lenne!
a lányom életére esküszöm hogy igaz!
ezzel megsértesz!
inkább írd azt beteg agyú vagyok,vagy utáljatok érte amiért nem tudom szem elől engedni a témát.minden jobb,mint az hogy hazugnak nevezel.
a hazugság számomra az egyik legnagyobb bűn!
nagyon érzékeny témáról írtam,amit sajnos megélek nap mint nap.
szembesülök vele,s tehetetlen nyomorék vagyok,mert nem tudok lépni.
lehet hogy van olyan ember aki ezen módon keres kommunikációt valakivel.
de nem én!
gyűlölöm hogy ide írtam,bánom, mert azt érzem megvetést kapok a maradi gondolkodásom miatt.
ha ezt írtad KAMU!
magyarázd el,miből gondolod!
tessék?!
alapozd meg az állításod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!