Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?
Kérdésem? meg e csalt szerintetek.
Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?
Csak hogy tudjátok!
Még mindig nem oldódott meg semmi sem.
Nem kérdezgetem, nem faggatom.
De nevetni nem tudok már önfeledten.
Sokszor elvonulok félre, s senkit nem akarok magam köré.
Ugyanis azt nem gondoltam volna,soha hogy az a személy akiben annyira de annyira bíztam, s szabad utat adtam neki, szinte bármit tehetett, meg sem fordult soha a fejemben jogy ő????
Nem..s még most is hihetetlen.
Azóta sok-sok infó jött át hozzám.
S már nem az fáj a legjobban hogy megtette, hanem az, hogy engedte hogy szenvedjek mit wgy kutya, hogx elveszitettem előtte a tekintélyem, s hogy nem istenként tekint rám, s nem egyetlen férfinak az életében .
Biztos vagyok abban is hogy jobb volt neki mással,vagy másikkal mint velem... Mertbott elengedhette magát, velem soha, mindig visszatartott mindent.
Egy olyat nem kaptam 35- év alatt, hogy annyira kívánlak, gyere s du.j meg alaposan.
Soha...
A testem soha nem díjazta hangosan, hogy tetszik a fa...ad. s annyira izgató vagy...
Nem tette... Pedig ezek alap dolgok.
De most biztosan megélt olyan dolgokat amit velem nem..
S nem azért mert nem tudtam volna megadni, hanem mert szóvá sem merte tenni.
Kérdeztem mindig, mit szeretne,,most ő irányitson..
De a válasza ,mindig ez volt..
Minden jó amit adok, s neki ennyi elég.
Sajat kívánalom, soha...s azóta sem..
S már már nem is megy nekem sem...
De..majd lesz valahogy, igaz???
Csak tudjátok élünk, s vagyunk. Ezért írtam.
Jah: s iszom a kávét.,
Üdv mindenkinek!
"Ugyanis azt nem gondoltam volna soha, hogy az a személy akiben annyira de annyira bíztam, s szabad utat adtam neki, szinte bármit tehetett, meg sem fordult soha a fejemben hogy ő???"
"35 éve vagyunk házasok. 2 félrelépesem volt tizenéve."
Ja, hogy neked szabad félreqrni, csak neki nem, mert te vagy a félisten!
S.ggfejkém! 🤣
Az rég vót, azóta szuper férj.. Ha igaz amiket írt.
Itt inkább az van hogy a feleség megunta őt és nyilván idő kérdése volt hogy valakihez vonzódni fog. Őszintén bevallani meg minek tenné. Neki nem érdeke. Van egy biztonságos stabil kapcsolata a férjével, érzelmeket jó szexet meg meg tud élni másokkal, nyilván nem fogja otthon elmondani.
Az élet ilyen, ritka hogy mindkét fél 40 évig hűséges és együtt is maradnak. Nekem ez dögunalom. Ebből jó kapcsolat helyett max baráti kapcsolat lehet együtt lakva szerintem. Nincs itt mit helyre hozni, az érzelmeket lángot nem lehet örökké újra lobbantani.
"szabad utat adtam neki, szinte bármit tehetett"
Szinte ...
Szerinted ez a szabad út?
124- es. Nek.
Ki mondta azt hogy nekem szabad félrelépni???!
Megtettem,,,rég.
S azóta megváltoztam.
Mindent tud a feleségem, s őszintén megbántam, s minden szempontból átformáltam az életem.
Működött,,,boldognak tűnt mellettem, s büszke voltam d vagyok is a családomra.
Most is , ïgy is!
Nem szabad félrelépnem!!!
Ismétlem!
De ha megtette, amit valahol meg is értek, s meg is érdemlem!
S nem hatag van bennem, hanem tudni akarom mi vitte rá, erre, amikor minden jól ment.
Vagy épp ez volt a baj?
125- ös.
Köszönöm!
Azt érzem ,amit írsz, vagyis így gondolom.
Ez van.
126- osnak.
A szabad út, arra vonatkozott, hogy nem voltam a nyakában mindenhol.
Ha barátnőzni akart, mehetett.ha színházba, fagyizni, vásárolni,,,mehetett.
A telefonja tabu volt számomra, mint a facebook, s minden.
Hisz vakon bíztam benne!
Ha telefonja volt, rá sem néztem ki hívja, csak szóltam neki ha épp nem volt a közelben.
Bizalom!
100-100% ban.
Ez volt a vesztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!