Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 35-éve vagyunk házasok.2-félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?

Figyelt kérdés

Kérdésem? meg e csalt szerintetek.

Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?

#Vajon megcsalt a párom?
máj. 15. 03:07
 111/133 A kérdező kommentje:

11-éve tettem.

s még csak nem is volt vita emiatt köztünk.

s megváltoztam.

látta is,mondta is , boldogok voltuk mindeddig.

a lelkem helyre álljon?

hogy ne legyen bűntudatom?

de hát nincs is, mivel én teljesen lezártam akkor azonnal minden kontaktot,s új meglátással,életmóddal folytattam,s folytattuk tovább?

ha nem olvassátok el amit írok,csak ezt veritek a fejemre,hogy csaltam, akkor nem velem van a baj, itélkeztek , de nem hallgattok meg.

kiv lennék hogy mindenki aki itt olvas, vagy ír, 35-év házasságban vannak e, kibírtak e ennyit ugy hogy nem volt félrelépés.

nem hibáztatom a nejem elmondtam!!!!!

de ti csak engem ostoroztok!

akkor ez így jó?

kus.oljak,mert csaltam?

akkor engedjem hogy csaljon agyba főbe?

ki a beteg,,, én?

szégyen hogy ez a meglátásotok.

kellemes hétvégét minden hűséges házastársnak s pároknak s azoknak is akik nyitott kapcsolatban élnek, hisz azok nem csalják a párjukat,hisz tudnak róla hogy dugják s ez aztán a hűség!

de az ám!

köszönöm szépen az esküdtszéknek,sokat jelentet hol tart ez a társadalom!

tisztelet a kivételnek!

szép napot!

lós..rt

júl. 6. 13:57
 112/133 anonim ***** válasza:

Én speciel nem azért vágtam a fejedhez a hibáidat.. hanem azért hogy könnyebben legyél megértő a feleséged hibáival és emiatt kevésbé készülj ki.

A te helyedben mivel egyre idősebb vagy, nem tudni találsz e jobbat, nem biztos hogy jó ötlet ugrálni. Sokkal jobb mint a semmi. Ha esetleg nem vall be mindent, ha hazudik, ez kb millió más kapcsolatban is előfordul. Maradt valamennyi még a fiatalságodból, kezdhetnél valamit az életeddel. Mik a lehetőségeid? Mi lehetséges? A magas intelligenciájú emberek ezt nézik. Jól bánni vele, utánna járni hogyan legyél jobb az ágyban, elfoglalni magadat.. kb ezt teheted.

júl. 6. 14:31
 113/133 anonim ***** válasza:
Kérdező, kezdj el járni pszichiáterhez, mielőtt kárt tennél magadban, vagy másban!
júl. 6. 14:56
 114/133 A kérdező kommentje:

112-es.

Egyet értek veled nagyon sok mindenben.

Abban talán nem hogy, nem találnák jobbat?

Eszemben sem lenne keresni sem jobbat, sem senki mást.

S biztos vagyok abban is, még így ezek után is, hogy nagyon nagyon sok embernél jobb a feleségem minden tekintetben.

S igen.

Tettem is azt amit írsz.

Hogy örülök annak ami van, s próbáltam is áthidaló dolgokat tenni, ami elvonja a figyelmem erről.

S ment is, jól ment.

De valahogy visszadob oda az elejére azonnal, ha elutasítja a szexet, pedig nem vagyok egy nagy szám, s nem is kívánok, várok el sokat.

De nem érzem azt hogy kíván, s ugy néz rám mint férfire...

Ez nagyon visszafog az elfogadásban.

S agyalok azonnal.

Hogx mi az ok?

S mi lehet ami ennyire eltolt kettőnk közt.

Magyarázat nem volt!

Válaszok sincsenek!

Szóval ezt úgy élni tovább, hogy eszembe se jusson vajon mi történt, vagy történik.

Ez kinek menne?

Annak lehet aki azért megy haza hogy egyen egy fínom ebédet, s legyen kivel beszélgetni, s itt ki is merült a kínálat.

Mert minden mást én kezdek, én vágyom rá, de ő nem.

Na ez az...ami ...nem enged feledni, nem enged élni.

De köszönöm szépen amit irtál, s egyszer talán lehet erről az oldalról is tudom szemlélni a valóságot.

De ha ez menne, akkor tudnám hogx nem vagyok szerelmes belé, s csak vagyunk, ugy ahogy vagyunk....

Én többet hittem ebben a párkapcsolatban, sokkal többet adok érzelemből felé, mint kapok.

Köszönöm, s elmélkedem hogy lenne jobb.

júl. 7. 02:16
 115/133 A kérdező kommentje:

113-as.

Igazad lehet, külső segítség kell!

Mondtam is a feleségemnek, menjünk el, s mondjunk el szakembernek mindent, s segíteni fog.

Nem akarja!

Ezt sem!

Egyedül menjek, mert beteg vagyok?

Ha meghallgatás után , azt mondja a szakember. Hogy igen, velem van a baj.

Akkor természetesen mindent megteszek, hogy jobb legyen

De nem akarja ..miért?

Tudom a választ erre, mert csak egy magyarázat van rá!

De akkor miért vagyok én a beteg?

Nem jó ez így!

Nagyon nem!

júl. 7. 02:20
 116/133 anonim ***** válasza:

Előadod a szerelmes férj képét, aki talán tudna jobbat találni, de ő mégis a feleségét akarja, mert ettől értékesebb szimpatikusabb férjnek tűnsz? Mi van ha valójában azért erőlteted ezt, hogy inspiráld a feleségedet hogy ha jó férjnek lát, akkor ő jobb feleség akarjon lenni?

Ő ezt inkább szánalmas kapálózásnak is láthatja, amivel arra akarod manipulálni hogy mindent valljon be és onnantól a kapcsolatnak éljen. Ha nem kamu ez az egész kérdés. De elméletnek is jó.

júl. 7. 02:50
 117/133 anonim ***** válasza:

Valamim ilyen jött át nekem is a sorok között. Az is. Hogy féltékeny a pasi. A nő meg nem fogalalkozik ezzel. Helyesen. 😉

Kicsit túl gondol mindent vagy direkt lelkiismeretfurdalásból tenné.

júl. 7. 08:25
 118/133 A kérdező kommentje:

116 os és 117- es választ adóknak.

Köszönöm hogy felnyitottátok a szemem.

Kamu a történet, kitalált, kreált valóság, szerencsére mindez csak téveszme...

Féltékenység zavar okozta zavart kép mindez, jó hogy nem ebben kell élnem!!!!

S szerencsére a féltékenységet lesza...a a nejem, okosan- jogosan 💪

De jó hogy semmi sem igaz...

Unatkoztam, s kitaláltam ezt, amiért elnézést kérek!!!

Megyek orvoshoz,,, jöhet akár a Lobotómia eljárás is ...

S akkor végre a valós@got látnám, nem ezt a " kreált valóságot"

Amit egy VR- szemüvegen át lesek non stop, túl beléltem magam biztosan.

Nah...

Végre megvan a megoldás...

Jogosan- okosan félred...i.., s tapsolok is hozzá...

Hisz legérdemlem.

Hisz csaltam!

Jóég!

Puszi mindenkinek!

júl. 8. 01:31
 119/133 anonim ***** válasza:
100%
Vonulj be elvonóra!
júl. 8. 10:37
 120/133 A kérdező kommentje:

119-es.

Megyek,reggel indulok,,,csatlakozol?

júl. 9. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!