Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki mit gondolna ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondolna ha a párja bizonyos testrészére egy más színű női hajszál van rácsavarodva?mindez munka után fürdést követően..a rokongyerekekre hivatkozik,biztos a ruhával került rá... Szerintem hazudik. .

Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 15:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában semmire sem gondolnék, bárhonnan, de tényleg bárhonnan össze lehet szedni hajszálakat. Akkor kezdenék el aggódni, ha rendszeresen látnám rajta pontosan ugyanazt a fajta hajszálat.
2022. nov. 11. 16:01
 2/30 A kérdező kommentje:
Munkahelyén csak férfiak dolgoznak, ahol akkor fürdött takarításmánia van, ott egy porszem sincs... Meg hogy tud rátekeredni? Lehet hogy nekem túl élénk a fantáziám🙂
2022. nov. 11. 16:05
 3/30 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is gyanús lenne. Innentől rendesen odafigyelnék, hogy nem sumákol-e.
2022. nov. 11. 16:15
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekelne. Autószerelőként mindenféle ember kocsijában ül, vannak nők is az ügyfelek között, akiknek az autójában lehet haj.

Igazából szoktunk röhögni rajta, hogy tutira "telepakolja" (nem.direkt) a kocsikat az én hajammal, vajon hány ügyfél párja akadhat ki a hosszú női hajszálakon a pasija kocsijában. :D

Önmagában emiatt nem aggódnék. Persze ha mellette vannak más furcsaságok is, akkor gyanús lenne.

2022. nov. 11. 16:24
 5/30 anonim ***** válasza:
97%
Az ex férjem ruhája rendszeresen tele volt hosszú fekete hajszálakkal. Kicsit később ki is derült a valóság, hogy ilyen hajú nővel lépett félre. Ezért lett belőle ex. Ilyen is van.
2022. nov. 11. 16:28
 6/30 A kérdező kommentje:
De ruhában van az ember a munkahelyen, szóval nem nagyon tud bejutni és rátekeredni egy hajszál... Hát olyan munkahelyem van ahol nincs lehetőségem csak úgy felhívni... Neki nincs ilyen kötöttsége, ha valami dolga van elmegy és elintézi..
2022. nov. 11. 16:29
 7/30 A kérdező kommentje:
Van egyébként kettő nő, akik sajnos gyanúsíthatóak, de ezt hogy bizonyítom rá... Egyszer amikor ez szóbakerült azt mondta, hogy most elmegyünk együtt mind a kettőhöz és megkérdezzük... Kinevettem... Nyilván örömmel bevallják🙂
2022. nov. 11. 16:32
 8/30 anonim ***** válasza:
88%

Simán bejut, én kb naponta találom meg a saját hajszálaimat a bugyimban, zoknimban, stb.

2022. nov. 11. 16:33
 9/30 A kérdező kommentje:
Hat akkor bízom benne hogy véletlen🙂
2022. nov. 11. 16:38
 10/30 anonim ***** válasza:
98%

Ha tényleg ez az egyetlen furcsaság akkor nem gondolnám túl.

Ha vannak más jelek is, akkkr viszont gyanús.

2022. nov. 11. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!