Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki mit gondolna ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondolna ha a párja bizonyos testrészére egy más színű női hajszál van rácsavarodva?mindez munka után fürdést követően..a rokongyerekekre hivatkozik,biztos a ruhával került rá... Szerintem hazudik. .

Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 15:59
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nyilván nemcsak ez az egy dolog volt🙂
2022. nov. 11. 17:45
 22/30 A kérdező kommentje:
Meg a szexuális szokásait is ismerem...
2022. nov. 11. 17:45
 23/30 anonim ***** válasza:
94%
Én inkább azon lennék kiakadva, hogy képtelen normálisan megfürdeni.
2022. nov. 11. 18:06
 24/30 A kérdező kommentje:
Haha😂😂😂😂 ilyen probléma nincs vele szerencsére🙂 bár akkor ezt nem tudom hogy sikerült... Kádban fürdött ráadásul
2022. nov. 11. 18:10
 25/30 Ghgj ***** válasza:
94%
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem zörög a haraszt... :) Ha úgy vélekedsz a párodról, hogy kinézed ezt a karakteréből, akkor valszeg van miért izgulnod. Keserves élet lehet ezen stresszelni állandóan.
2022. nov. 11. 19:09
 26/30 anonim ***** válasza:
95%
Mondhat akárki akármit, szerintem ez gyanús. A férjemére az enyém szokott tekeredni, de azért, mert hullik a hajam és konkrétan minyenhol ott van. A ruhák között, az ágyban, mindenhol. Mégis hogy kerülne rá egy másik nő hajszála, ha nem is érintkezik vele? Ha a kabátján lenne vagy a pólóján még azt mondanám, hogy jó, biztos ráragadt máshol. De azért az alsó nadrág belseje igen csak intim szféra.
2022. nov. 11. 19:49
 27/30 A kérdező kommentje:
Igen, én is pont ezen gondolkozom..a rokonságában lehet ilyen, de fürdés után hogy csavarodik rá..
2022. nov. 11. 20:59
 28/30 A kérdező kommentje:
Vagy előtte meg még érdekesebb, az ô munkahelyén nem igazán fordul elő nő tudomásom szerint
2022. nov. 11. 21:00
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha a ruháján van mikor levetkőzik fürdéshez akkor rá tud szállni a tökére? Aztán fürdéskor mikor mossa talán attól tekeredik rá mert a kezével cseszleti.
2024. jún. 29. 00:00
 30/30 anonim ***** válasza:
50%

Teljesen reális, hogy a férjedet a munkahelyén fényes nappal cumizza a kolléganője forgószélszerű fejmozdulatokkal, ami közben a haj kilencszer tekeredik a péniszrúdra, ahogyan a Szíriuszról idejövő fénysugár is kilencszer tekeredik meg (forrás: Grespik).

Érdemes lenne egy mikroszkóppal ránézni a hajszálra, és összehasonlítani a mindent tagadó nők hajával.

2024. jún. 29. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!