Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bizonyos nők miért holtbiztosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos nők miért holtbiztosak benne, hogy őket soha nem csalná meg a párjuk?

Figyelt kérdés

Persze nem csak nőkre vonatkoztathatjuk le, szimplán én azt az oldalt képviselem és onnan hallom többször ezt a mondatot. Szerintem ebben csak az lehet biztos, akinek a férje soha nem hagyja el a házat nélküle még munkába menni sem.

Nevelőanyám pl holt biztos benne, hogy apám őt soha, pedig ha tudná az igazat…

Anyukám egy barátnőjének évekig volt munkahelyi szeretője, akinek közben otthon 3 gyereke is született a házasságában.

Régebben pedig nekem kezdett el udvarolni egy férfi akire vevő is voltam mindaddig, amíg meg nem tudtam, hogy nős és van két gyereke. Én ugyan kihátráltam ebből mert nekem ez nem fekszik, de az utánam jövő nem biztos, hogy szintén így tett vagy így fog tenni.

És most is aki olvassa, és szentül hiszi, hogy márpedig őt nem, honnan tudod, hogy nem te vagy az a 3 gyerekes anyuka, aki az ismerősöm szeretője volt évekig?

Vagy honnan tudod, hogy nem te vagy az a két gyerekes anyuka, akinek a férjével egy utcában van a munkahelyünk és elkezdett megkörnyékezni, majd amikor együtt haladtok el mellettem úgy tesz mintha nem ismerne, hogy még csak a gyanú se merüljön fel, hogy szóba áll bármilyen nőkkel?

Vagy honnan lehetsz teljesen bizonyos benne, hogy nem te vagy a nevelőanyám?

Persze nem állítom, hogy minden férfi ilyen és, hogy a nők nem ugyan ilyenek, kivétel mindig van. Egyszerűen csak nem tudom hova az a 10000% bizonyosság? Szimplán mert bíznak egymásban?

Én is rábíznám az életem a páromra, de ilyenekkel nem ringatom magam álomba, hogy engem aztán soha. Semmi jele nincs, de aztán ki tudja… mondjuk mi elég lazán kezeljük ezt a témát. Egyik barátnőm viszont pontosan ugyan ebben az engem aztán sohában ringatja magát otthon két pici gyerekkel, a férje meg egész nap jön megy. Bármi legyen is annak soha nem kell kiderülnie.

2021. júl. 25. 21:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Teszek érte, de nem vagyok holtbiztos.
2021. júl. 25. 21:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Köztük minden rendben és bízik benne. Mitől lenne jobb, ha ok nélkül féltékeny és kutakodik? Ő úgy gondolja, hogy bőven elég, ha mindent belead a házasságába, dolgozik rajta, hogy jó legyen. Amiben igaza is van, a megcsalás egyedül a megcsalón, kisebb részben a szeretőn múlik.
2021. júl. 25. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Én egészen biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok a nevelőanyád.
2021. júl. 25. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapvetően onnan hogy van egy olyan bizalom, őszinteség a kapcsolatban hogy tudunk arról is beszélni mi hiányzik nekünk, mire vágyunk, hogy vagyunk adott időszakban a kapcsolatban és a nehezebb dolgokról is. Remélhetőleg így megfelelően tudunk tenni és teszünk is azért hogy ne jussunk oda hogy másra vagyunk. Ha ez mégsem sikerül, arról is tudjunk nyíltan sértődés nélkül beszélni. Én ilyen kapcsolatra vágyom és az előző párom ebben partner is volt.

26N

2021. júl. 25. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak pegazussal lehet megfigyelni, ha csak egy célszemély van és elég elszántság le lehet követni manapság sok mindent. Gyeses anyukák pl pont ráérnek kicsit Fb-n lógni napi 100x
2021. júl. 25. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek egy része - bármelyik nemből - nagyon naiv. Mások pedig az "inkább neki hiszek, mint a szememnek" elvet vallják.
2021. júl. 25. 22:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én, amikor kapcsolatban voltam, úgy voltam vele, hogy technikailag nem lehetek benne 100%-ig biztos soha, mert nem vagyok szupernyomozó, nem én vagyok az év emberismerője, nem tudhatom, mit csinál a párom, amikor nincs velem. De én úgy hiszem még most is, hogy nem csalt meg. Nem mutatott arra utaló jeleket, nem titkolózott, nem túlórázgatott, mindent meg tudtunk beszélni, nem volt csajozós típus. Aztán ki tudja, lehet, hogy nem így van.
2021. júl. 25. 22:11
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
Brutálisan jól szopnak, a pasikájuknak mindent bevállalnak az ágyba!
2021. júl. 26. 00:27
 9/13 anonim ***** válasza:
8, mármint kik?
2021. júl. 26. 07:23
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
Azok a bizonyos nők. Az ismeretségi körömben is látok olyanokat, akik totálisan alárendelik magukat a férjüknek. Szinte rabszolgává tették önmagukat, bármit de bármit bevállalnak, csak hogy tutira ne hagyják őket el. Igazi cselédek, az ágyban extrém szajhák. Ezek után el sem tudják képzelni, hogy otthagyják őket. Holott én tudom, hogy a férjük konkrétan hova és kikhez járnak.
2021. júl. 26. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!