Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet valahogy bizonyosodni arrol ,hogy megcsal e a párod?Nektek sikerült már leleprezni?
En mindig csak arra valo szándekot találok csak.
Pl egyik exem ugy ment el főiskolai felvételizni masik városba hogy neki vmiert muszaj volt az utra óvszert vinni.(mivek en vasaltam keszitettem az öltönyt stb es a felveteli utan ő csak berakta a szekrenybe igy utolag ki akartam mosni es nicsak egy ovszer.
Kerdeztem is tole hogy te mit hittél egy felvételirol? Hogy swinger klubb vagy vmi party lesz?
Epirult elhalkult es ennyi.
Mostani barátomnál:
Egyszercsak özönkeni kezdtek idegen egyedulállo nők like-jai a képére. Egyik csajjal van közös ismim is innen tudom hogy speciel tarskeresozik de a tobbinek az adatlapján virít hogy "egyedulállo"
Kerdezem honnan ezek a likok kik ezek meg el is kezdtek neki uzengetni a telefonra igy gyorsan inaktivalta magat. Kerdezem tarskereson vagy?(nem találni fent őt igy bizonyitek nincs)
Azota nincs fent közöségin. Ki se irja hogy kapcsolatban lenne.
De mindent tagad.
Es itt tartunk.
Es azert is nehéz ilyenkor ítélkezni amikor csak szándekra van bizonyíték de megcsalás nem tortenik, mert a szándék még nem megcsalas.
Megeshet az, hogy néha kiuttalannak érez vmit az egyik, vagy neha elbizonytalanodik a kapcsolatban, vagy magában, vagy néha kísértés környékezi es kicsit megremeg a léc, de konkrét tettek viszont nem történnek, konkretan megcsalas az nem jött letre, igy az ember még csak csak betudja annak, hogy egyszeruen csak gyarlók vagyunk.
Sz.r így lenni kapcsolatban de mindenki ember.
3.voltam
Akár csak egy kis gyanút is fogtok, mosolyogjatok és viselkedjetek úgy, mint addig. Ha gyanút fog elkezd titkolózni mégjobban, ezért nem szabad idejekorán előhúzni a lapokat. Aztán mikor a legvédtelenebbek, akkor kell oda szúrni, ahol a legjobban fáj is kibaszni, mint a macskát szarni.
Amúgy én nem voltam szívbajos, ráállítottam egy magánnyomozót lol
Hát megcsalni egyik sem csalt meg. Ellenben az egyel előbbi kapcsolatom egy 3. miatt lett vége. Ott nekem előbb szemet szúrt, hogy szerelmes mint ahogy ő rájött a dolgokra.
Velem is másképp viselkedett, teljesen megváltozott. Régen egyetértés volt közöttük, utána felkapta semmiségeken is vizet. Hibáztatott dolgokért amik régen neki nem is szàmítottak. Feszült volt sokszor. Ezekből kezdtem gyanakodni.
7#ezt kifejtenéd bővebben?
Párom is fent van ugyan az instán (amiben en nagyon nem mozgok otthonosan nem vagyok rajta),de ő nem is aktiv nem oszt semmit es csak pár csaladtagja van felvéve neki,(plusz egy haverja volt nője..), megis nyomja napi szinten szoval csak nezelődes kapcsan.
Mit lehet azon naponta nezelodni meg ez miatt minek tartani egyaltalan?
Ahogy en felneztem semmi erdekes nincs fent nehany reklamblokk pár amator video kép es ennyi
8
Egyik barátom csinált egy második instát erre a célra. A barátnője nem tud semmit, mert mindig kijelentjezik közvetlen utána és egyébként elől hagyja a telefonját. De nekünk eldicsekedett, hogy itt szokta folyatni a nyálát titokban, hogy ne legyen otthon hisztike. Bírom a srácot, de azért párommal összenéztünk, hogy jé, ez ennyire fogyatékos? Nem mondanám megcsalásnak, de illőnek sem. Mondjuk a barátnőjét elnézve nem is csodálkozom a gesztuson ugyanakkor. Merem remélni, hogy én annyira vagyok laza és szexuálisan nyitott, hogy ne féljen a párom ilyeneket megmutatni/elmondani nekem, ha esetleg úgy alakulna. Amíg nem tirpák módon forog valaki seggek után és tolja a baszólájkot, mint a gyártósori robot, addig nem zavar, ha valaki megnéz szép dolgokat. De tegye azt tisztelettel és könyörgöm ne rettegjen attól, hogy megtudom, hogy milyen a valódi énje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!