Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyosodhatnék meg róla?
Szerintem elég egyértelmű.
Bár ha lenne még kétséged, állj elé és kérdezd meg: Megcsalsz engem?
Nem egyértelmű a helyzet.Arról volt szó,hogy a haverja lakásán iszogatnak,filmet néznek.De kiderült,hogy nem volt otthon a haver /ezt más mondta/.Mikor ezzel szembesítettem,ja persze, mert elmentek bulizni végül valahova,ezért nem találta őket az a valaki.
Viszont egyszer hívtam,hogy nem vitt kulcsot,és aludjon a haverjánál,ne éjjel 3-kor csengessen (volt már rá példa),és csend volt a háttérben.Nincs szórakozóhelyen akkora csend,még ha kiment is.Aztán még egy óra sem telt el itthon volt duzzogva.Nem értettem,ő meg nem adott magyarázatot ma sem.Ma reggel meg jaj,édes így szeretlek bla,bla,bla.
Szóval így még nem viselkedett.
Ez egy teljesen világos hazugság:
"Arról volt szó,hogy a haverja lakásán iszogatnak,filmet néznek.De kiderült,hogy nem volt otthon a haver "
(A szobaügyet nem értem, hogy kapcsolódik ehhez.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!