Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megcsalna a párotok (hossza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalna a párotok (hosszabb ideig) szeretnétek tudni róla, vagy inkább nem, mondván "amiről nem tudunk, az nem fáj"?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy meggondolatlan "botlás" lett volna, egyetlen arctalan, érzelemmentes éjszaka képében, akkor nem.

De ha hosszú ideig szeretőt tart mondjuk, vagy hosszabb időszakon keresztül rendszeresen egyéjszakákba bonyolódik, akkor arról mindenképpen tudni szeretnék.

Ez utóbbi esetben valami komoly probléma van a kapcsolattal, kettőnkkel. Ezt meg kell tudnia beszélni egy párnak. Ha mégsem, akkor meg kell adni a lehetőséget a továbblépésre, különválásra. Gyáva dolognak tartom, ha valaki a konfliktust ilyen alávaló módon kerüli.

2015. jún. 2. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Akarnam tudni hogy mihamarabb kiadjam az utjat. Aki szeret az nem csal meg.

18/L

2015. jún. 2. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszeri alkalom, és szánja bánja, velem akar lenni, akkor nem akarnék róla tudni. Ne okozzon nekem felesleges fájdalmat, számoljon el ő a lelkiismeretével.

Egy viszonyt viszont nem bán meg az ember, hiszen, akkor nem lenne viszony.. Erről szeretnék tudni, mert egyértelmű, hogy másra vágyik és a mi kapcsolatunk már véget ért. Szeretnék tudni róla, mert ha ő tovább lépett, akkor én is tovább szeretnék..

2015. jún. 2. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes dolgok vannak..

Az a baj, hogy sokan még nem, de vannak akiknek siekrült eljutni addig a szintig, pl az én esetemben, h szeretném azt, hogy a párom kipróbáljon más pasit. Pedig az életemet adnám érte, mert aféle irigység ha nem engedem meg neki, hogy próbálja ki mással is, hátha mással új "dolgot" ismer meg. Én egyáltalán nem vagyok ez ellen. És szerintem akiben szocializálódik, az a dolog, hogy megcsal, abban tulajdonképpen az irigység egyfajta módja nyilvánul meg.

Röviden, az ha valaki mással is kiszeretné próbálni valaki, kiváncsiságból meg "aféle" lángból, akkor miért ne?

Az ember kalandok árán fejlődött mindig.

2015. jún. 2. 14:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, a kérdés nem az, hogy a tudtoddal lefeküdhet-e mással, hanem hogy azt szeretnéd-e tudni, hogy hosszú időn keresztül a szemedbe hazudik és becsap, vagy jobb-e ezt nem tudni. Ez a kérdés lényege.
2015. jún. 2. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Sok ember még mindig nem érti, hogy a "megcsalás" eltitkolt kapcsolatot jelent, amiről éppen azért hazudik az illető, hogy akadályozza a párját a szabad döntésben (mert pontosan tudja, hogy elhagyná érte). Szerintem nagyjából senkit nem érdekel, hogy mások nyitott kapcsolatban élnek-e vagy harmadikkal csinálják, valami perverziójuk van, stb. Saját döntésből vállalják mindannyian.

A megcsalás én a magam részéről nem tudnám tolerálni. Akármilyen apróságról van szó, tudni akarom, és nagy valószínűséggel szétválnának az útjaink. Egyszer élünk, ha valami annyira fontos volt számára, hát próbálja ki, de ez egyértelmű üzenet arról, hogy ő nem olyan kapcsolatban él, ami minden igényét kielégítené, tehát a továbbiakban nincs miről beszélnünk. Ha egy nő nem elég neki, akkor váltogassa őket, van, akinek az a jó, én viszont nem leszek egy a több közül.

2015. jún. 2. 15:06
 7/7 panamon válasza:
Nem minden esetben akarom tudni. Amennyiben ezt olyan jól csinálja másik fél, hogy a környezetemben nem tudja senki, és a viszony oka valalami olyan esemény volt, ami megoldódott, akkor nem akarok tudni az egészről(még a halálos ágyamon se). Minden ellenkező esetben igen, mert ha mástól tudom meg az borzasztó.
2015. jún. 3. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!