Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalna?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 2 éve vagyunk együtt. Ki szeretne menni egy hónapra dolgozni külföldre, de félek hogy megcsalna... Ha veszekszünk állandóan az exeivel hozakodik fel. Egyszer előfordult mikor szakítottunk kisebb időre (2 hétre) csokolozott is az egyikkel...megbocsátottam neki de megmondtam hogy már ilyet se tudnék többször! Eléggé szexmániás... Szerintetek megcsalana az egy hónap alatt míg kint van?

2014. júl. 7. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
valószínű
2014. júl. 7. 22:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj eléggé fura a személyisége.... Bosszantani akart csak azzal hogy csókolozott vele... a lányt bábukánt használja mert megtehette...Az összes barátnőjét több lánnyal is megcsalta ugy hogy együtt voltak ( le is feküdt másokkal) de engem nem tudott igy!!!!
2014. júl. 7. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát...nem kizárt dolog. Azonban próbálj meg bízni benne, és nagyon finoman hozd elő neki a dolgot, és szerintem mondd meg neki, hogy ha megtenné, akkor téged elveszít.
2014. júl. 7. 23:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt elmondtam neki és azt mondta , hogy nem csalna meg meg hogy én vagyok az egyetlen akivel örökre tervez :)
2014. júl. 7. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!