Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most akkor ezt hogy êrtet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ezt hogy êrtette? Ezek szerint megcsalt? Vagy megcsalna?

Figyelt kérdés

Alapból paranoiås ès betegesen fêltèkeny tipusu nő vagyok.

Rettegek a megcsalàstol.

Most 2 napja szexeltünk a pårommal ès enyhên viszket a hüvelyem. Azonnal megkêrdeztem tőle,hogy megcsalt.e mert lehet tőle kaptam el.

Azt mondta fejezzem ezt be,mert elmondta hogy nem csalt meg ês nem is fog, plusz őnem viszket, nem èrti minek fogok egyből mindent ő rà.

Csak nem hagytam a megcsalåssal...erre ezt mondta: ,, lehet megsem tudnàm tenni,mert ha ott lennêk nem menne,,

Èn egyből azt hittem hogy a. ,,LEHET meg sem tudnàm tenni,,, azt jelenti hogy nem biztos abban hogy mit tenne...

De ő meg ugy êrtette,hogy lehet fel sem àllna neki màs nőre.

Ezt szintën rosszul esett,mert minek mondd ilyet hogy LEHET???? Hàt ha csak LEHET akkor csak megcsalna.

Amugy rettegek ettől...folyton ezzel nyaggatom,hogy. ,,de ugye nem tennêd meg,,

2015. jún. 2. 08:21
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Joggal esik rosszul ahogyan fogalmazott vagy csak ên forgatom ki ennyire ès èn vagyok ennyire betegesen paranoias?
2015. jún. 2. 08:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáter, pszichológus, gyógyszer! De azonnal!
2015. jún. 2. 08:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy sajnos,örülj hogy egyáltalán van aki ezt a hisztit elviseli.
2015. jún. 2. 08:25
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Most előre szólok, hogy ezzel a mániáddal halálra szekálod. Ez a féltékenykedős szekálás amúgy önbeteljesítő jóslat, addig mondogatod neki, amíg egyszer tényleg tele lesz a hócipője és megteszi.

És/vagy kivág de páros lábbal.

Valamelyik meglesz, csak idő kérdése.

Egyszóval fejezd be ezt az agymenést, mert nagyon rossz vége lesz, és amikor megtörténik akkor nem "naugye" (és neked van igazad) hanem te provokáltad ki!

(amúgy kb: a harmadik ilyen piszkálásod után már minden normális férfi kiadta volna az utadat. Szóval érezd magadat szerencsésnek. (vagy "csak egy pasi" a párod akiben nincsen ennyi...))

2015. jún. 2. 08:25
 5/17 A kérdező kommentje:

De ha nem csalt meg..ês eddig egy szex utàn sem viszkettem akkor most mi törtênt? Hàt csak tőle kaptam el valamit,nem???

(nem gumizunk,gyogyszert szedek)

Ezen kivül semmi màs nem utal a megcsalàsra. Együtt lakunk, a melobol hazafele sosem kèsik,vagy ha igen felhiv stb. Semmi gyanus...

2015. jún. 2. 08:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe sem jutott, hogy van hormonális változás életmódból fakadóan is, (érzékenyebb hüvelyfaj) bármi egyéb okból eltolódhatott a hüvelyflórád és okozhat ilyen tünetet, kezdődő gombás történet is lehet amihez elég egy szoros műszálas bugyi is akár, vagy nyilvános wc,uszoda, és még lehetne sorolni.

Felejtsd EL(!!!) ezt a megcsalósdit

2015. jún. 2. 08:30
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Én is ilyen vagyok :( nem normális. Ilyen tipusú vagy. A férfiak szemétládák, a 90 százaléka legalább egyszer megcsalja a párját, ugyhogy nem alaptalan. Tény, h vannak olyan nemi betegségek amiket csak szex útján lehet elkapni. A viszketés tipikus gomba. PErsze neki nincs semmi baja, mert a férfinél csak akkor van tünet, mikor már nagyon elfajult, a nőknél meg rögtön.
2015. jún. 2. 08:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem Vagy semmi.....csoda, hogy találsz magad mellé olyan hapsit aki ezt a bizalmatlanságot tartósan elviseli....én biztosan nem tenném.

Ami a viszketést illeti....Canesten a barátod, bekened és a probléma megoldva. A páromnak nagyon sokszor viszket, nagyon könnyű kisebb fertőzéseket összeszedni főleg ha nyilvános helyekre is jársz mint uszoda, edzőterem.

Abba gondoljál bele, hogy milyen lenne a párod részéről ha azt mondaná, hogy mivel Ő tünetmentes ezért Te biztosan összefeküdtél valakivel....le merném fogadni, hogy felkapnád a vizet, pedig ez sokkal logikusabb a Te verziódnál.

Ha biztosra akarsz menni akkor azt javaslom, hogy zárd be a párodat egy ablak nélküli szobába és csak akkor engedd ki ha jól viselkedik.....ez beteges!!!!

37F

2015. jún. 2. 08:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

hát akkor b+, csak te dughattál félre...

Legalábbis az elméletedből ez következik!

Keress egy orvost, vagyis kettőt, mert kell egy nőgyógyász és egy pszichológus is!

2015. jún. 2. 08:41
 10/17 Bence_ ***** válasza:
58%

Önbizalom hiányod van.

Ébredj rá, hogy az életedért te felelsz és rakd rendbe magad.

Viszketni meg csomó dologtól viszkethetdz. Felborult a Ph-d, uszodában volt a párod stb,stb.

2015. jún. 2. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!