Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most akkor ezt hogy êrtet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ezt hogy êrtette? Ezek szerint megcsalt? Vagy megcsalna?

Figyelt kérdés

Alapból paranoiås ès betegesen fêltèkeny tipusu nő vagyok.

Rettegek a megcsalàstol.

Most 2 napja szexeltünk a pårommal ès enyhên viszket a hüvelyem. Azonnal megkêrdeztem tőle,hogy megcsalt.e mert lehet tőle kaptam el.

Azt mondta fejezzem ezt be,mert elmondta hogy nem csalt meg ês nem is fog, plusz őnem viszket, nem èrti minek fogok egyből mindent ő rà.

Csak nem hagytam a megcsalåssal...erre ezt mondta: ,, lehet megsem tudnàm tenni,mert ha ott lennêk nem menne,,

Èn egyből azt hittem hogy a. ,,LEHET meg sem tudnàm tenni,,, azt jelenti hogy nem biztos abban hogy mit tenne...

De ő meg ugy êrtette,hogy lehet fel sem àllna neki màs nőre.

Ezt szintën rosszul esett,mert minek mondd ilyet hogy LEHET???? Hàt ha csak LEHET akkor csak megcsalna.

Amugy rettegek ettől...folyton ezzel nyaggatom,hogy. ,,de ugye nem tennêd meg,,

2015. jún. 2. 08:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Én is tablettát szedek, engem az orvos figyelmeztetett, mikor felírta, hogy könnyen felbomlik a hüvelyflóra, és gombás lesz. Miután párszor ez beigazolódott, elkezdtem hüvelyflóra-helyreállító kúpokat használni, azóta semmi gond.

Nem kell rögtön pánikolni, a "lehet" szerintem itt pont annak a bizonyítéka, hogy mivel nem tudja, mi történne (ezért a feltételes mód), ezért biztosan nem is történt meg.

De igaza van Dowdnak, ezzel az állandó féltékenységgel te fogod más karjába taszítani. Ha egyből ez a feltételezés születik meg benned, állandóan vádaskodsz, akkor idővel már csak azért fog megcsalni, hogy legalább ne alaptalanul tedd.

Ezt rendezd le magadban, mert ha ez így marad nálad, akkor magad alatt vágod a fát, és csak magadnak köszönheted majd, hogy nem lesz épkézláb párkapcsolatod, nem a "hűtlen" pasiknak (5 pasim volt, abból 1 csalt meg, de azon erősen látszott is. Ez pontosan 20%, messze az egyik válaszoló 90%-os statisztikájától).

2015. jún. 2. 08:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ebből még nem következik hogy megcsalt volna, csak te forgatod ki a szavait

örülj, hogy elviseli a beteges féltékenységedet, mert ez már túlzás a részedről

2015. jún. 2. 08:56
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a hisztit... És nem érzed, hogy változtatnod kéne a hozzáállásodon? Szerinted ez rendben van?

Épeszű ember ezt nem tűri, és biztos, hogy a barátodnak is véges a türelme..

Egyébként meg nem is értem, hogy egy hüvely gomba vagy bármilyen alsó tájéki fertőzés miatt, miért a megcsalás az első gondolatod.

Nekem nemi herpeszem van (hálisten 5 év alatt egyszer jött ki, akkor amikor elkaptam), és én amiatt aggódtam, hogy az exem nehogy azt higgye, hogy megcsaltam.. Eszembe nem jutott, hogy ő volt a ludas.

Nem mellesleg a doki megnyugtatott, hogy nem csak nemi úton terjed, hanem ha kinullázom az immunrendszerem, akkor egy kevésbé higénikus helyen simán összeszed ilyet az ember (wc..). Hát én azon a nyáron vagy 5 táborban voltam, sokat dolgoztam, túlvállaltam magam, majd 4 hónapig beteg voltam.

És kész is a betegség.

Szóval mi lenne ha összekapnád magad és felkeresnél egy orvost? Vagy kettőt.. de mindenképp legyen egy pszichológus köztük.

2015. jún. 2. 09:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

- Drágám, megcsaltál?

- Jaj, bébi, dehogyis. Szeretlek, tudod jól.

- De valld be, hogy tetszik a kolléganőd!

- Nem, nem tetszik, aranyos, de nőként jön be.

- Hazudsz! Tudom, hogy bejön!

- Rendben, édes, igazad van, bejön, de téged szeretlek.

- Bejön, mi? És megcsaltál vele?

- Nem, édesem, téged szeretlek, nem csalnának meg.

- Megint hazudsz! Valld be, hogy megcsalnál vele!

- Rendben, bébi, bevallom, lefeküdnék vele, ha nem lennénk együtt.

- Te szemét r0hadék, tudtam, hogy meg fogsz csalni!

2015. jún. 2. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Jogosan esett rosszul, de lehet csak a sok nyaggatás miatt ilyen, megértem hogy szükséged van a visszajelzésre h nem csalna meg de próbáld kevesebbet nyaggatni ezzel, mert valószínűleg azért fogalmazott ilyen nyersen mert már ideges volt, rosszul esett neki a bizalmatlanságod.

Nemi betegséget pedig bárhol elkaphatsz, idegen wcre ülve, attól is ha felcsobban a víz a wcből, vagy akár strandon, uszodában, szimplán attól is ha koszos kézzel értél magadhoz.

2015. jún. 2. 11:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Beteges vagy és buta.
2015. jún. 2. 14:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Beteg vagy.

Ugye tudod, hogy a hímnemű emberek 90%-a az első randi után kidobja az ilyeneket mint te?

2015. jún. 3. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!