Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megcsalt és több csavarral sikerült rájönnöm a dologra. Aki ilyen helyzetben volt adott még esélyt a barátnőjének/barátjának? 30F
Ha ez nem egyszeri alkalom volt, hanem tudatos, rendszeres együttlétek, akkor semmi értelme folytatni. Sokan azt mondanák, hogy biztos helyre lehet hozni és a kiváltó okokat kell keresni és kijavítani.....ezzel csak az idődet vesztegeted.
Nem kell összeveszni, nem kell jelenetet rendezni, elköszönsz és keresel valakit aki értékeli azt amit Tőled kap.
37F
Ha nem derült volna ki, akkor lett volna több is.
Az olyan félrelépést még meg tudnám bocsájtani, amikor valaki kísértésbe esik vagy elcsábítják és utána rögtön bevallja a dolgot, mert a lelkiismerete nem tiszta....de ezt is max egyszer lehet eljátszani.
Velem is előfordult, nem bánkódom miatta. Nem az exem szólt, hanem én jöttem rá egy kis nyomozás útján, azonnal ki raktam a szűrét!!!
37F
09:06-os
Ez egyáltalán nem így van! Szoktad te egyáltalán olvasni a válaszokat? Pont fordítva van! Épp a hűtlen nőket szokták pátyolgatni ezen a fórumon, hogy "jaj te voltál az áldozat, jogosan csaltad meg, a pasi volt a hibás, hogy meg kellett csalni"! És várják el a megcsalt pasiktól, hogy nézzék el a női hűtlenséget.
NŐK! Fogjátok fel már végre, hogy azért mert nők vagytok semmivel sincs több jogotok félrelépni! Semmivel sem kisebb szemétség ha nő lép félre, mintha férfi tenné! Nagyon sürgősen verjétek ki a fejecskétekből, hogy az kisebb rossz, ha ti léptek és a férfiaknak meg kell bocsátani a félrelépéseket!
09:06-os
Ha nem hiszed akkor olvasd el ezeket a válaszokat és nézd az értékeléseket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!