Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb-utóbb miért lép félre szinte mindenki, aki pl. munka miatt hosszabb ideig távol van a párjától?
Lássuk a céget, ahol dolgozok. Ez a firma Budapesten van, és van egy sofőrünk, aki pécsi, de csak hétvégén jár haza. 4 gyerekes édesapa, a felesége minimálbérből él, ő 140 körül keres. Már a második munkatársnővel kezd ki. (3 éve van itt)
Egy csaj imserősöm pasiját kivitte a cége Németországba 2 hónapra... Egy hónap után elkezdett rám nyomulni. Azzal az indokkal, hogy szereti a párját, de már nem bírja szex nélkül.
Megint másik lány férje szintén kikerült külföldre kb fél évre... Őt konkrétan egy szextárskeresőn láttam meg. Kérdeztem, hogy mégis miért csinálod ezt? A válasz "Nagy a szerelem, de ez az idő túl sok"
És szinte MINDEN ismerős, így előbb-utóbb félrelép, akár mekkora is a szerelem. Miért van ez? Ha nekem lesz messzebb munkám, viszem a páromat is...
Más is ezt tapasztalta?
Az fura, hogy valaki két hónapot nem bír ki szex nélkül. Ott biztosan nem volt nagy a szerelem.
De hosszabb időnél valóban rossz lehet. De nem a szex hiánya. Hanem a másik ember szeretetének a hiánya, a kedveskedés, az szeretgetés. Aki olyan típus, hogy igényli ezt, szüksége van rá, az idővel biztosan belemegy valamilyen kapcsolatba, hogy kapjon egy kis szeretetet.
Ha külföldön van az ember, idegenek között, új helyen, akkor eleve kiszolgáltatottabb, érzékenyebb, akkor talán még jobban olyan lelki állapotban van, hogy örül minden kis kedvességnek, közeledésnek.
Miért csak a férfiakról írsz? Legalább annyi itthon maradt nő lép félre.
Nem szeretik igazán egymást, nem tudnak az ösztöneiken uralkodni, ennyi. De ezt nem lehet minden párra ráfogni. Vannak mind két nemből, akik hűségesek tudnak maradni.
Nem értem az emberek miért nem elégednek meg a maszturbálással,ha nincs punci/kuki a közelben....
Szerintem azért,mert semmi önkontrolljuk sincs. De nem is csak önkontroll,hanem tisztelet nincs se a párjuk,se mások iránt!
6: Azért mert ez nem csak a szexről szól. A maszturbálás nem fog megpuszilgatni, átölelni, erőt adni, ha rossz napod volt.
Valóban szükségünk van emberi kapcsolatokra, egy másik ember közelségére, törődésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!