Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél a párod nélkül külföldre dolgozni hosszabb távra, több éves kapcsolatban?
Hát ez elég nehéz kérdés.
Ha nagyon-nagyon szeretném akkor nem. Viszont, ha csak kicsit, mert már elég sok ideje vagyunk együtt, akkor már meggondolnám.
Igen, egy kapcsolat közös kompromisszumokon alapszik. Nyilván azért mennék külföldre dolgozni, mert ott többet keresnék, jobban élhetnék stb, vagy azért, mert itt egyáltalán nem találok munkát, a jövőre nézve biztos mindenképp jobb lenne nekem ha kimennék. Így függnek persze a párom munkájától is meg hány éves is vagyok ez az egész.
DE, itt jön a nagy DE nálam, több éves kapcsolat után is maradtam már kakiban rendesen, szóval számomra lányként igenis fontos, hogy a kellő egzisztenciát saját magam is meg tudjam teremteni, nem csak a párommal.
Jól átgondolnám és megbeszélnél vele ezt , ez nagyon sok mindentől függne.
Miért akarsz kimenni ? Mit dolgozik itt a párod , tudna ő a szakmájával ott érvényesülni jobban, mint itt ?
a kérdés így önmagában jó
csak a lényeg és körítés maradt le ami nagyon fontos lenne, mert így olyan válaszokat kaptál ami gondolom Téged igazol, de ez csak az egyik oldal,
különben az a párnak ha itthon van munkája, azt miért is adná fel mindjárt, na ezért mondtam, ez így nem teljes N
Ismerek pár hentest,akik mentek már ki külföldre.És mindnek megromlott vagy véget ért a házassága.Mert az asszony nem bírta szex nélkül...
Hát nekem most nincs senkim,de gondolom ha szeretik egymást,akkor ki bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!