Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmennél a párod nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél a párod nélkül külföldre dolgozni hosszabb távra, több éves kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2013. márc. 18. 11:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Igen,de viszont előtte szakítanék a párommal.Vagy rábeszélném őt is,hogy jöjjön velem.
2013. márc. 18. 11:21
 2/20 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha együtt akarnátok maradni és közösen tervezitek a jövőt, tehát a szakítás szóba sem jöhet.
2013. márc. 18. 11:22
 3/20 Baccardi01 ***** válasza:

Hát ez elég nehéz kérdés.

Ha nagyon-nagyon szeretném akkor nem. Viszont, ha csak kicsit, mert már elég sok ideje vagyunk együtt, akkor már meggondolnám.

2013. márc. 18. 11:25
 4/20 anonim ***** válasza:
Igen, de úgy, hogy utánam jön pár hét után.
2013. márc. 18. 11:25
 5/20 anonim ***** válasza:

Igen, egy kapcsolat közös kompromisszumokon alapszik. Nyilván azért mennék külföldre dolgozni, mert ott többet keresnék, jobban élhetnék stb, vagy azért, mert itt egyáltalán nem találok munkát, a jövőre nézve biztos mindenképp jobb lenne nekem ha kimennék. Így függnek persze a párom munkájától is meg hány éves is vagyok ez az egész.

DE, itt jön a nagy DE nálam, több éves kapcsolat után is maradtam már kakiban rendesen, szóval számomra lányként igenis fontos, hogy a kellő egzisztenciát saját magam is meg tudjam teremteni, nem csak a párommal.

Jól átgondolnám és megbeszélnél vele ezt , ez nagyon sok mindentől függne.

Miért akarsz kimenni ? Mit dolgozik itt a párod , tudna ő a szakmájával ott érvényesülni jobban, mint itt ?

2013. márc. 18. 11:32
 6/20 anonim ***** válasza:

a kérdés így önmagában jó

csak a lényeg és körítés maradt le ami nagyon fontos lenne, mert így olyan válaszokat kaptál ami gondolom Téged igazol, de ez csak az egyik oldal,

különben az a párnak ha itthon van munkája, azt miért is adná fel mindjárt, na ezért mondtam, ez így nem teljes N

2013. márc. 18. 11:35
 7/20 A kérdező kommentje:
A párom jelenleg tanul, én szakmunkás vagyok itt is van munkám, de kaptam egy lehetőséget ahová a páromat nem tudnám vinni, és azt sem tudom pontosan mennyi időről lenne szó. kb két havonta tudnék hazajönni. a barátnőm azt mondja, hogy el fogunk távolodni egymástól és lehet, hogy a kapcsolatunk látja kárát. 3 és fél éve vagyunk együtt, vele képzelem el a jövőmet.
2013. márc. 18. 11:36
 8/20 A kérdező kommentje:
ő nem menne el nélkülem, azon a véleményen van, hogy "vagy együtt vagy sehogy"
2013. márc. 18. 11:38
 9/20 anonim ***** válasza:

Ismerek pár hentest,akik mentek már ki külföldre.És mindnek megromlott vagy véget ért a házassága.Mert az asszony nem bírta szex nélkül...

Hát nekem most nincs senkim,de gondolom ha szeretik egymást,akkor ki bírják.

2013. márc. 18. 11:43
 10/20 A kérdező kommentje:
A megcsalástól nem félek. Inkább attól, hogy nem tudunk rendesen kommunikálni, ritkán találkozunk és érzelmileg eltávolodunk egymástól.
2013. márc. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!