Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél a párod nélkül külföldre dolgozni hosszabb távra, több éves kapcsolatban?
Ha a párod ezt az utazást ellenzi, amiatt, hogy eltávolodtok, akkor az így is lesz. El kell döntened mi a a fontos. Ha a párkapcsolatod, akkor nem menj vagy menjetek együtt.
Ha egyedül kimész,akkor rossz vége lesz..
Én biztos soha nem mennék egyedül...!!!
Én azért mondom, hogy mennék, mert voltam hasonló helyzetben és nem éltem a lehetőséggel! Itthon maradtam és itthon is szakítottunk , szóval inkább mentem volna ! Akkor megfogadtam, hogy kell egy biztos láb nekem, amin segítség nélkül megállok és ebben hála és a párom is partner, mindenben támogat, holott mellette megtehetném, hogy nem dolgozom .
Nekem édesapám 55 évesen ment ki dolgozni Dubai-ba , nem is ide a szomszédba. Maradhatott volna ő is bárénekes vagy mit tudom én mik lettek még a Malév után itthon, de ő ennyi évesen is kiment és azt csinálja amit szeret és annyiért amennyit itt biztos nem kapna.Azért kíváncsi lennék ha a párod kapna egy ösztöndíjat külföldre és egy évig nem jöhetne haza , vagy max egyszer kétszer, mert én sok ilyenről tudok, akkor mi lenne ?
A párod nem ment ki 4 hónapra miattad. Tegyük fel, hogy Te most kimész még több időre. Szerinted kibírja a kapcsolat? A párod helyében nekem az lenne a véleményem, hogy számodra fontosabba a munka külföldön, mint a kapcsolat. Miközben a párod elég nagy áldozatott vállalt, hogy együtt maradjatok.
Továbbra is az a véleményem, hogy ha mindenképp ki szeretnél menni, akkor menjetek együtt.
Azonnal mennék.
3 lehetőség van:Jön,itthon marad és együtt maradunk,szakítunk.
Tehát én mindenképpen mennék vagy vele vagy nélküle,jobb életet nem érdemes egy p_náért eldobni.
25ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!