Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmennél a párod nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél a párod nélkül külföldre dolgozni hosszabb távra, több éves kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2013. márc. 18. 11:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor még fiatalok vagytok, mennék !!
2013. márc. 18. 11:47
 12/20 A kérdező kommentje:
27 évesek vagyunk
2013. márc. 18. 11:48
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha a párod ezt az utazást ellenzi, amiatt, hogy eltávolodtok, akkor az így is lesz. El kell döntened mi a a fontos. Ha a párkapcsolatod, akkor nem menj vagy menjetek együtt.

Ha egyedül kimész,akkor rossz vége lesz..

Én biztos soha nem mennék egyedül...!!!

2013. márc. 18. 11:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Én azért mondom, hogy mennék, mert voltam hasonló helyzetben és nem éltem a lehetőséggel! Itthon maradtam és itthon is szakítottunk , szóval inkább mentem volna ! Akkor megfogadtam, hogy kell egy biztos láb nekem, amin segítség nélkül megállok és ebben hála és a párom is partner, mindenben támogat, holott mellette megtehetném, hogy nem dolgozom .

Nekem édesapám 55 évesen ment ki dolgozni Dubai-ba , nem is ide a szomszédba. Maradhatott volna ő is bárénekes vagy mit tudom én mik lettek még a Malév után itthon, de ő ennyi évesen is kiment és azt csinálja amit szeret és annyiért amennyit itt biztos nem kapna.Azért kíváncsi lennék ha a párod kapna egy ösztöndíjat külföldre és egy évig nem jöhetne haza , vagy max egyszer kétszer, mert én sok ilyenről tudok, akkor mi lenne ?

2013. márc. 18. 12:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Volt lehetősége a páromnak is egy évvel ezelőtt 4 hónapra kimenni belgiumba, de nem ment el nélkülem.
2013. márc. 18. 12:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell mérlegelni, hogy a jövőd szempontjából jó e ez a munkalehetőség, a kapcsolatról meg az a véleményem, hogy ha biztos kapcsolat akkor ki kell bírnia !!
2013. márc. 18. 12:17
 17/20 anonim ***** válasza:

A párod nem ment ki 4 hónapra miattad. Tegyük fel, hogy Te most kimész még több időre. Szerinted kibírja a kapcsolat? A párod helyében nekem az lenne a véleményem, hogy számodra fontosabba a munka külföldön, mint a kapcsolat. Miközben a párod elég nagy áldozatott vállalt, hogy együtt maradjatok.

Továbbra is az a véleményem, hogy ha mindenképp ki szeretnél menni, akkor menjetek együtt.

2013. márc. 18. 12:24
 18/20 anonim ***** válasza:
soha
2013. márc. 18. 12:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Azonnal mennék.

3 lehetőség van:Jön,itthon marad és együtt maradunk,szakítunk.

Tehát én mindenképpen mennék vagy vele vagy nélküle,jobb életet nem érdemes egy p_náért eldobni.

25ffi

2013. márc. 18. 12:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem. Csak végszükség esetén, gondolok itt olyasmire, hogy már van gyerek és ez az egyetlen lehetőség arra, hogy normális életet biztosítsunk neki anyagilag (ne éhezzen, ne fázzon, tudjunk neki ruhát venni, stb.)
2013. márc. 18. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!