Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, aki biztos abban, hogy - már hosszabb párkapcsolatban - őt a párja nem csalta meg? Honnan lehetsz ebben biztos?
Igen, egyrészt a személyisége miatt. Másrészt, mert bízom benne. Nincs rá oka sem. Harmadrészt, mert mindketten csalódtunk már és emiatt százezerszer jobban becsüljük és tiszteljük egymást. Mert már mindkettőnket csaltak meg korábban és mindketten tudjuk, hogy mennyire fájt. Amikor az esküvőnk volt, tudtuk, hogy tényleg IGEN-t mondtunk.
36/N
Mert mindent megbeszélünk onnan. Én úgy álltam a kezdetektől a kapcsolathoz, hogy finom a csokifagyi és az a kedvencem. Évekig is elélnék rajta... De van idöszak amikor nagyon kívánom a pisztáciát... És persze ez lejátszódik a férfiba is.
A hűség az választás. Egy tudatos döntés. A hormonok meg egy másik elemi tényező. Szóval mi inkább megbeszéljük a dolgainkat és próbáljuk feldobni a kapcsolatot. Nem sértődök meg ha mást is megkíván. Olyankoreldöntjük merre tovább.
A megcsalás egy felesleges dolog lenne részéről mert nincs tíltva hogy mást is megkívánjon.
Nyilván 100%-ig nem lehet benne biztos senki, maximum ha 0-24 a párjával van.
Egyszerűen ismerem. Tudom, érzem, hogy nem csal meg. Oka sincs rá, a jelleme sem olyan.
Biztos, hogy nem csal meg mert:
- alapvetően bizalmatlan a férfiakkal szemben, távolságtartó mindenkivel. Bennem is csak azért bízik valamennyire, mert ismerte anyámat.
- elég alacsony a libidója, nem könnyű vele eljutni a szexig
- neki még 1 férfi is majdnem túl sok, nemhogy 2
- sose kezdeményezne férfinál, és nála se nagyon szoktak, mert hűvös és visszafogott
- pont az a férfitípus taszítja, amelyik magabiztos és csajozós, szóval az, amelyik kapcsolatokba bele szokott rondítani. Rossz tapasztalatai vannak a rosszfiúkkal.
+ 1 nem vagyok féltékeny típus, és ha nem vagyok vele, azt csinál, amit akar :)
A megcsalásban pont az a legfájdalmasabb, hogy mindenki úgy indul vele ez nem történhet meg. 4 évig éltünk együtt, nem tett semmit amivel bizalmatlanná tett volna, mindig elítélte ha ilyesmiről hallott, nem változott a viselkedése, sőt. Sose kételkedtem, mindig megbíztam benne. Aztán bumm, jött a fekete leves.
De abban igazat adok az előttem szólóknak, hogy valahogy megérzi az ember ha valami nem stimmel. Én például abban az időszakban minden érintésénél frusztrált lettem és ideges de nem tudtam mi az oka. Az ember ha érzelmeiben nyitott a másik felé, megérezheti a hamisságot ha van. Persze ettől még nem lesz kevésbé fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!