Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy úgy éreztétek megcsal a férjetek, és ez végül be is bizonyosodott?
Én éreztem, de egyértelmű jelek alapján.
Ha nincs kézzelfogható jele a megcsalásnak, akkor a megérzésed simán fakadhat a TE paranoiádból.
Én megéreztem a férjemen, és kiderült, hogy sokkal nagyobb idiótát tudok csinálni magamból, mint azt valaha sejtettem.
Visszagondolva elég kínos volt...
Szia!
Ha úgy érzed, hogy megcsal, akkor a legfontosabb első lépés: ne szólj egy szót sem! Ne kérdezz rá, ne gyanusítgasd, semmi. Ezektől csak jobban bezárkózna és ügyesebben titkolná.
Ezek után gondold át alaposan a dolgot: miért gondolod hogy megcsal? Lehetséges, hogy csak sima féltékenységről van szó, mert sokszor beképzel az ember magának dolgokat, de ha a gyomrodban érzed, hogy nincs valami rendben és eddig nem volt ilyen, akkor lehet, hogy baj van.
Ha úgy gondolod lehet megcsal, kezdj figyelni a gyanús jelekre: jelszóval védett telefon/gép, elfordítja tőled a képernyőt ha használja, elkezd hirtelen figyelni a külsejére, hirtelen bekerült a képbe egy új lány ismerős akiről sokat beszél, megváltozik közöttetek a szex (több, kevesebb, más), sokat "túlórázik" és későn jár haza, vagy hirtelen sokat megy sörözni/sportolni a haverokkal, fura pénzmozgás a közös bankszámlán, megnőtt telefonszámla, stb.
Oldalalakon keresztül lehetne sorolni ezeket a jeleket. Ha ebből többet tapasztalsz, akkor lehet érdemes alaposan utánanézned a bizonyítékok gyűjtésének, angolul rengeteg honlap foglalkozik ezzel a témával.
Forrás: sajnos tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!