Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti éreztetek/éreztek valaha ilyet?
Komoly párkapcsolatban élek 8 éve,de én azt érzem, hogy a párom találna tölem jobbat is. Mostanában már nem is foglalkozik velem annyit mint korabban.Jó értem h rég vagyunk együtt,de akkor is.Már nem kedveskedik annyiszor. Ugymond már "megkapott" és akkor már azt hiszi h nem kell semmit tennie a kapcsolatért.Nállatok volt/van ilyen?
Szerintetek mi a probléma?Lehet h nem én vagyok neki az igazi?Pedig már eljegyzett!!!
*Pedig már eljegyzett!!!
8 éve? Minek is?:DD
Igen a férfiak egyik legrosszabb tulajdonsága ha már tud birtokolni téged, és azt hiszi,hogy hol fel tesz a polcra, hol levesz, de te ugorj.
Nem éreztem még így, sosem volt 8 éves kapcsolatom, de még csak negyed annyi sem. A pasiknak szokása, hogy egy idő után nem próbálnak érdeklődök maradni, de szerintem 8 év után elég sok kapcsolat el tud laposodni. Csináljatok közös programokat, vagy verd ki néha a hisztit, rázd fel kicsit az apátiából :D
Gratulálok az eljegyzéshez egyébként :)
Mellesleg egy 23 gyémántos gyűrű sem jelent milliós költségeket. Valószínűleg a párod sem 6 évig kuporgatta rá a vagyonát. Persze nem az érték a lényeg, hanem a szándék, de a ti esetetekben éppen az utóbbi a megkérdőjelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!