Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan buktattátok le párotoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktattátok le párotokat, mikor már éreztétek, hogy megcsal titeket? Mi volt rá a bizonyíték, árulkodó jelek? Kocsiban eldugott papírok? Telefon? Számítógép? Vagy micsoda?

Figyelt kérdés
Az,hogy őszintén rákérdezel,az nem jó, olyan írjon akinek jól hazudott a párja.

2013. jan. 28. 08:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
És ez mégis mire jó? Ha már ilyen szar a kapcsolatotok inkább szakítsatok.
2013. jan. 28. 08:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, minek detektívesdit játszani. Ha tudod, hogy megcsal, minden jogod megvan rá, hogy indok nélkül dobd.
2013. jan. 28. 09:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Én nem élek párkapcsban csak kíváncsi vagyok:)
2013. jan. 28. 09:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A mögöttem lévő tapasztalat, pont elég volt arra, hogy folyamatosan bukjon. A végén már játszottam-velem akart, de mégis az én marionettfigurámmá vált, mert hallgatott arra aki ostoba volt, és azt hitte, hogy a hazugság sosem derül ki.:DD
2013. jan. 28. 09:37
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
keylogger! Tuti dolog..
2013. jan. 28. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

FB, postaláda.

Ismerősök.

És a kép összeáll

Én így buktam... :)

F/35

2013. jan. 30. 08:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

én mondhatom, hogy valamilyen szinten csőbe húztam.

először azzal kezdődött a dolog, hogy ki-ki maradozott otthonról. mindig azt mondta, hogy a legjobb haverjával megy sörözni. egyszer csak mondta a barátnőm, hogy randizni megy a párom haverjával (és hogy milyen jó lesz, mert dupla pár meg.. stb) a lényeg, hogy a randi estélyén is lelépett, de ugye biztos voltam benne, hogy nem lehet a haverjával. aztán mostam és éreztem a női parfümöt a pólóján, meg ilyen dolgok. utána kitaláltam, hogy bejelentem neki, hogy elmegyek itthonról (elég féltékeny típus volt. soha nem akart engedni sehová... az más dolog, hogy én mentem) tehát szinte minden péntek és szombat este leléptem, ez ment két hónapig. (egy régi ismerősömmel beszéltem meg, hogy találkozzunk mindig valahol. teszem hozzá, hogy pasi) egyik este pedig utánam jött a párom és elkezdett kiabálni, hogy csak úgy közli, hogy neki is van valakije és sokkal régebb óta mint nekem. közültük vele, hogy semmi nincs köztünk, csak iszogattunk (tényleg nem volt semmi) ő pedig lebukott. szakítottunk és kiraktam a házamból.

nos, nem tudom mennyire érthető és kicsit hosszú is lett. bocsi érte :)

2013. jan. 30. 08:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Hm..:) Ügyes:)
2013. jan. 30. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
hónapokon át tagadott,de 100%-ra tudtam,hogy megcsal...minden nap nyaggattam,veszekedzünk sokat.Kb 2 hónapba telt,mire nem bírta tovább a ahazudozást,tagadást...összezavarodott egy keresztkérdésen és lebukott...most ugyanezt játsza-csak mással-hazudozik neki is,hogy nem csalja meg...majd egyszer bebukik ott is...:-)...ha a nő elég kitartó és rafkós,nem hagyja hogy hülyének nézze
2013. jan. 30. 11:43
 10/11 anonim ***** válasza:
"A végén már játszottam-velem akart, de mégis az én marionettfigurámmá vált, mert hallgatott arra aki ostoba volt, és azt hitte, hogy a hazugság sosem derül ki.:"-mesélnél erről részleteket?nagyon érdekelne hogy csináltad.Főleg az,hogy derült ki,hogy hazudik...
2013. jan. 30. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!