Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktattátok le párotokat, mikor már éreztétek, hogy megcsal titeket? Mi volt rá a bizonyíték, árulkodó jelek? Kocsiban eldugott papírok? Telefon? Számítógép? Vagy micsoda?
FB, postaláda.
Ismerősök.
És a kép összeáll
Én így buktam... :)
F/35
én mondhatom, hogy valamilyen szinten csőbe húztam.
először azzal kezdődött a dolog, hogy ki-ki maradozott otthonról. mindig azt mondta, hogy a legjobb haverjával megy sörözni. egyszer csak mondta a barátnőm, hogy randizni megy a párom haverjával (és hogy milyen jó lesz, mert dupla pár meg.. stb) a lényeg, hogy a randi estélyén is lelépett, de ugye biztos voltam benne, hogy nem lehet a haverjával. aztán mostam és éreztem a női parfümöt a pólóján, meg ilyen dolgok. utána kitaláltam, hogy bejelentem neki, hogy elmegyek itthonról (elég féltékeny típus volt. soha nem akart engedni sehová... az más dolog, hogy én mentem) tehát szinte minden péntek és szombat este leléptem, ez ment két hónapig. (egy régi ismerősömmel beszéltem meg, hogy találkozzunk mindig valahol. teszem hozzá, hogy pasi) egyik este pedig utánam jött a párom és elkezdett kiabálni, hogy csak úgy közli, hogy neki is van valakije és sokkal régebb óta mint nekem. közültük vele, hogy semmi nincs köztünk, csak iszogattunk (tényleg nem volt semmi) ő pedig lebukott. szakítottunk és kiraktam a házamból.
nos, nem tudom mennyire érthető és kicsit hosszú is lett. bocsi érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!