Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktattátok le a párotokat, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Tudtam h megcsal, illetve azt is, h ha megvádolom akkor tagadni fog szal belenéztem az msn-jébe ahol szépen ki is volt ez tárgyalva, szal megvádoltam ő tagadott én meg mondtam neki h akkor msn-be miért írsz ilyeneket ????
2009. nov. 26. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem rég néztem bele barátnőm msnjébe és kiderült ( hosszú) és tökre kiakadt és majdnem szakítottunk
2009. nov. 26. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
furcsán viselkedett, veszekedésnél már csak röhögött, nem érdekelte a bajom, aztán anyum tanácsára msn leskelődés és hát egy gyanús női név... beszélgetés elolvasása, 3sor után csattant a pofon xD de csak lelkileg csalt meg, testileg szerencsére nem (csaj mondta + hát b.tom is)
2009. nov. 26. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Haverom a barátnője emailfiókjába belépve buktatta le. A csaj Ciprusra ment dolgozni. Kb. egy hétig bírta, mielőtt bepasizott.
2009. nov. 26. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Furán viselkedett az előző napi buli után, egy ideig kérdezgettem, hogy mi baja, mi baja. Utána egy hirtelen ötlettől vezérelve azt mondtam neki: "Tudom, hogy megcsaltál..." Erre persze: mi,mi? Dehogyis!... Mondom de XY ott volt a buliba, és látott valami csajjal...

Erre bevallotta. Mikor megtudta, hogy csak blöfföltem, és nem is látta senki, mégis kihúztam belőle az igazat, kiakadt.:D

Persze szakítottam azonnal, hiszen nem az lesz az Igazi, aki bárki másra rá tud nézni mellettem.:)

2009. nov. 26. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
"Jó dolog" ez az msn elolvasás! Én is így tudtam meg, hogy az exemnek (éppen a kapcsolatunkat próbálta megmenteni) gyereke lesz egy másik nőtől. Hát alig akadtam ki. De szerinte szemétség volt, hogy elolvastam. Szerintem meg az volt a szemétség, hogy visszajött, hogy kezdjük újra, miközben a másik csaj...
2009. nov. 27. 17:19
 7/7 anonim válasza:
100%
elolvastam az e-mailjeit, sms eit, nem olyan kedves mint régen
2010. febr. 7. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!