Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a párotokat és hogyan? Mennyi ideig ismerkedtetek, míg elkezdtetek járni? Mennyi ideje vagytok együtt?
mi neten( love.hu-n)
1 hét után jártunk, 2 hét mulva sex, fél év múlva összeköltözés, most vagyunk 2 évesek, és a héten megkértem a kezét :)
mi teniszklubban. látásból ismertük egymást, egyszer kihívott egy meccsre (jobb voltam nála, jobb is vagyok, de küzdött becsülettel, azt meg kell hagyni :D), aztán meghívott egy italra. utána randiztunk, igazából második randin "jöttünk össze", szex 3 hónap után volt, eljegyzés 3 év után (ebből összesen kb. 1-et nagyon messze voltunk egymástól külföldi kiküldetés miatt), akkor össze is költöztünk, házasok 2 éve vagyunk.
29/n
Mi egy közös barát házibulijában. A vicces az, hogy előtte már többször is találkoztunk véletlenül, de akkor sosem ismerkedtünk össze... :)
3 hét randizgatás után jöttünk össze (=első csók elcsattanása), és lassan 4 éve vagyunk együtt, dúl a szerelem :)
20/L-22/F
Mi netes társkeresőn (párom.hu) jöttünk össze. Egy ideig leveleztünk,telefonon beszélgettünk majd eljött a személyes találkozás napja is. :) Több mint 1 éve vagyunk együtt.
23/L
Mi a párommal 2010 szeptemberében ismerkedtünk meg, egy társkereső oldalon (csajok és pasikon)ezt követte az msn, sms-ek, telefonálgatások. Először októberben találkoztunk személyesen, mivel nem nagyon tetszett meg benne semmi (egy elkényeztetett anyuci kisfiának tűnt) nem akartam tartani vele a kapcsolatot.
Viszont Ő kitartó volt, novemberre kiharcolt egy újabb randit, és még egyet és még egyet. December elején volt az első csók, az ismerkedés 3 hónapot foglalt magába, 4 hónap után feküdtünk le először. Az összeköltözés 9 hónap után volt. Már lassan a 2. évfordulónkat fogjuk megünnepelni és még mindig szeretjük egymást. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!