Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan buktattátok le párotoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktattátok le párotokat, mikor már éreztétek, hogy megcsal titeket? Mi volt rá a bizonyíték, árulkodó jelek? Kocsiban eldugott papírok? Telefon? Számítógép? Vagy micsoda?

Figyelt kérdés
Az,hogy őszintén rákérdezel,az nem jó, olyan írjon akinek jól hazudott a párja.

2013. jan. 28. 08:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egyszerűen megérzed.. :D én például sokszor azt álmodtam.. eleinte jókat röhögtem rajta, aztán mikor már vagy 5. alkalommal is ezt álmodtam kezdett nem olyan vicces lenni...

apró jelek nem voltak, nem is vagyok az a fajta aki nyomozna... a szakítás előtti nap még romantikus vacsi volt, minden..

aztán bummm...

én egyszerűen azt éreztem hogy ő lélekben már máshol van.. :D

de biztos minden eset tök más

2013. febr. 1. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!