Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabadulhatnék meg a szexuális vágytól egy bizonyos személy iránt?
Sajnos kölcsönös és igen erős kémia volt.
De mindketten foglaltak vagyunk
Én sajnos majdnem elhasaltam, így most viselkednem kell.
Viszont hiába próbálom itthon a tüzet, vagy próbálom mással (előre szólok kritika nem érdekel)
Szóval lenne mással is lehetőség, de flörtön túl nem jutok, mert egyszerűen a vonzódás még mindig egy irányba húz.
Persze most lépni sem mernék mással, lehet nem is akarnék, csak próbálom a tüzet kioltani, mert a viszonynak vége de ...
Nem érdekel a házasságomra vonatkozó megjegyzés, előre szólok. Egy dolog érdekel, hogy mivel verhetném ki a fejemből, vagy mennyi idő kell hozzá , hogy elfelejtsem.
Mindösszesen két hónap volt intenzív szex, de ismerem egy éve
Honnan gondolod, hogy szerelmes vagyok? Jobban érzem a szex hiányát mióta lett szeretőm (lett-volt)
Nem tudom mások hogy bírják házasságban ilyen megvonásokkal , de konkrétan rosszabb lett, mikor lett szex mással . Nem tudom mennyire érthető
Hát hasonló, de hogy? Szexuálisan vonzódom máshoz is, de ez más. Igencsak összhang volt köztünk.
Bosszantó hogy előtte is hajam téptem a szexhiánytól idehaza, de most konkrétan már kínlódom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!