Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy szabadulhatnék meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szabadulhatnék meg a szexuális vágytól egy bizonyos személy iránt?

Figyelt kérdés

Sajnos kölcsönös és igen erős kémia volt.

De mindketten foglaltak vagyunk

Én sajnos majdnem elhasaltam, így most viselkednem kell.

Viszont hiába próbálom itthon a tüzet, vagy próbálom mással (előre szólok kritika nem érdekel)

Szóval lenne mással is lehetőség, de flörtön túl nem jutok, mert egyszerűen a vonzódás még mindig egy irányba húz.

Persze most lépni sem mernék mással, lehet nem is akarnék, csak próbálom a tüzet kioltani, mert a viszonynak vége de ...

Nem érdekel a házasságomra vonatkozó megjegyzés, előre szólok. Egy dolog érdekel, hogy mivel verhetném ki a fejemből, vagy mennyi idő kell hozzá , hogy elfelejtsem.

Mindösszesen két hónap volt intenzív szex, de ismerem egy éve

2021. ápr. 23. 20:01
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
20 Bár tudnám 🙄 Jelenleg szigorú ellenőrzés alatt vagyok
2021. ápr. 24. 13:45
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért támadsz azonnal. Engem is érdekel, van-e gyerek, nem azért, mert bármi közöm van hozzá, de talán jobban meg tudom ítélni, mi lehet a megoldás, ha már egyszer kérdést tettél fel.

Amúgy én is 3 éve ebben vagyok, ha nem lenne gyerek, akkor se biztos, hogy válnék, mert a másik fél inkább ellökött. De a szexuális életem most már a nullához közelít, annyira nem megy senkivel. Pedig próbáltam őt pótolni. Ja, és vele nem feküdtem le soha.

2021. ápr. 24. 16:53
 23/26 A kérdező kommentje:
22 Nem támadok. De nem úgy szólt a kérdés, hogy van-e, hanem , hogy remélem gyereketek nincs. Ez nem kérdés volt, ez odaszólás. Van gyerek, hát ez a fő visszatartó erő.
2021. ápr. 24. 19:24
 24/26 Tseppkoe ***** válasza:

Hahó,

ha szerinted a

"remélem gyereketek nincs" szöveg odaszólás, (más nem is lehet), nos akkor igenis betámadtad a #14(22:32)-et!

Ezesetben tehát igaza van #22(16:53)-nek!

2021. ápr. 25. 06:03
 25/26 A kérdező kommentje:
22 Miért lökött el a harmadik fél?
2021. ápr. 25. 16:25
 26/26 anonim ***** válasza:

25. Lehet, hogy ő se tudja. Először azt éreztem, azért, mert rájött, hogy felbomlóban van a házasságom és beijedt, hogy a nyakán maradok.:)

Többször utánam nyúlt az évek alatt, de mindig kihátrált belőle. Legutóbb viszont azt éreztem, sokkal többet érez irántam, mint amit az elején. Itt már inkább az a gond, hogy érez. Én ezt tudom kezelni, nem ijedek be az érzésektől, ő viszont nem. Ebben benne van az is, hogy szereti a feleségét. Hogy engem szeretett-e valaha...szerintem igen.

2021. ápr. 25. 20:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!