Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?
Kérdésem? meg e csalt szerintetek.
Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?
127- es.
Házasságról van szó.
Amibe a bozalom alap lenne!
Szóval ami neki belefér a bizalmi keretbe. Az nem bolt eltiltva, vagy korlátozva.
De amiket irtál, az termédzetesen nem!
Sőt. Ha ilyet mondana, akkor azonnal vége mindennek, szintúgx én sem tehetném, sem tenném meg.
Tisztelem a deleségem!
Tudom!
Most jön sz hogy ha tisztelem, hogy csaltam meg.
Soha többet nem tenném.
Ha megtette, ha nem.
Én akkor sem, mert szeretem.
Még azóta sem oldódott meg az ügy!
De van fejlemény.
A párom összeveszett az anyósommal, nagyon nagyon csúnyán!
S az anyósom rámírt, hogy @llítsam le a feleségem, mert ha nem, akkor elmond nekem mindent amit tud a lányáról,,,vagyis a feleségemről.
Durva ugye???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!