Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 35-éve vagyunk házasok.2-félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?

Figyelt kérdés

Kérdésem? meg e csalt szerintetek.

Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?

#Vajon megcsalt a párom?
máj. 15. 03:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/133 anonim ***** válasza:
*40 Úgy értem hogy amikor még nem tudtad hogy megcsalt (ha megcsalt) és akkoriban még nem voltál kikészülve...
jún. 25. 15:29
 42/133 anonim ***** válasza:
100%
Te egy lelketlen nagy paraszt vagy. A sajàt hibàd kiderült és zavar, hogy neki nincs vagy mert okos és nem derült ki. Elképzelhető, hogy valóban nem csalt meg. Minő csodák vannak mi? Lehet nem olyan tuskó mint a férje aki vele ellentétben ahogy módja volt rá másba dugta a szerszámját. Wah! Vannak ilyen nők. Bizony.
jún. 25. 16:08
 43/133 anonim ***** válasza:
100%

#42, férfiként is minden szavaddal!

Kérdező, lazíts már és lépj tovább!

jún. 26. 13:31
 44/133 anonim ***** válasza:
78%

Azt fogja erre mondani hogy ő megbocsátana és nem az a legnagyobb baj ha visszacsalta a felesége, hanem hogy miért nem vallja be, mert a férj is mindent bevallana, vagy bevallott.

Szerintem is lazítson és örüljön hogy nem hagyta el a két megcsalása után, mert az a kettő nem 20 évesen történt hanem 40 éves kora körül mikor már gyerek is volt meg házasság. A gyerekeid anyját akivel házas is vagy sokkal durvább, ez nem egy meggondolatlan fiatalkori dolog volt, ráadásul kétszer is.

Utána mindent megtett a kapcsolatért, megbánta őszinte lett... Na és? Ha össze török egy vázát vagy megölve van a szomszéd kutyája akkor utána azt nem lehet vissza csinálni.

Nem utólag kell teperni meg minta férj vagy feleség lenni.

Ettől függetlenül megmenthető a kapcsolat talán.

Ha a párom megdugatja magát egy buliban, ha olyan könnyen adja magát hogy pár óra után szét teszi a lábát, utána a tökömet se érdekli ha bármilyen jól bánik velem. Miután benne volt más f@sza. Ahányszor a pin@jára nézek az jusson eszembe hogy ott volt a f@sza és neki többet ért az mint a kapcsolatunk.

Neki fél óra élmény, a kapcsolatunk meg véglegesen bereped össze törik. A rohadt repedés örökké ott lesz. Egy pár perc b.szás vagy csók miatt.

Nem rosszból mondom.

Igenis nem hiszem el hogy komolyan szeret, akkor nem lehet olyan fontos egy félredugás.

Meggondolatlan botlás? Percek, órák telnek el míg eljut a szexig, előtte fokozatok vannak, egy folyamat. Flört, szemezés, simogatás, csók... Bármelyik parcben lehet nemet mondani.

Azért átgondolatlan mert nem hajlandó átgondolni mert fontosabb a szex. Aztán bánja meg "nem fordul elő többet" meg ráfogja a piára...

jún. 26. 14:12
 45/133 A kérdező kommentje:

43-as nak.

lazítsak s lépejek tovább?

ezt mégis hogy érted?

megbocsájtottam neki magamban,eldöntöttem vele akarok maradni.

de ha simán továbblépek úgy hogy nem beszéltük át, akkor ujra megteszi?

csak hogy értsd!

azért nem léphetek simán át ezen a ponton,mert volt valami ami miatt megtette.

s nem a 11-évvel ezelőtti félrelépésem miatt!

mert minden,de minden rendben volt azután,mindeddig.

s ha azért tette volna,akkor tudatja velem, hogy visszaadta.

szóval a maga kényére tette.

mindezek ellenére nem haragszom rá, s meg is értem!

de azt tudnom kell miért, mit nem adok, vagy mi az ami hiányzik neki.

ha az hogy más legyen benne, s ez kell neki, akkor hiába akarnék átlépni ezen ,akkor sem leszek jó neki ha csillapodik a feszültség.

ujra pezsegni fog a vére...

ezt igy látom!

jún. 26. 21:40
 46/133 A kérdező kommentje:

44-es nek.

igen sok mindenben egyet értek veled!

de ha megbocsájtott nekem 11-éve. s minden jól ment.akkor miért tette?

ha bosszú,akkor ezt nem igazán hiszem el.

mert a bosszú arról szól, hogy kiderüljön!

a maga kénye miatt?

oké.

rendben...

igaza van.

s nézzem azt hogy majd tovább teszi?

vagy tette,másokkal is, nem is csak egyszer?

ez a téma,válaszok nélküli elzárkózással soha de soha nem javul.

csak romlik.

jún. 26. 21:43
 47/133 anonim ***** válasza:
100%
Feltettem egy kérdést neked kérdező. Honnan a veszed azt, hogy csalt téged. Honnan? Ha lenne bizonyíték mutogatnád neki. Ugye? A szavára nem adsz, mert vétozod azzal, hogy hazugnak titulálod. Szerintem magadnak tedd fel a kérdést, hogy miért látsz blődségeket a mondatai mögé!? Első válasz, mert megveted magad a saját hibádért és mivel megtetted az örömödre, félsz, hogy neki is jól esik màssal valami kis huncutság , màsodikként ami neked szégyenérzetnis lenne, ergo imádod kínozni a magatokat most. Nehogy rend maradjon otthon ha màr féle qrtál oly bátran anno. ;)
jún. 26. 22:11
 48/133 A kérdező kommentje:

47-es.szerintem olvasd el ujra amit írtam.

mondtam hogy nem haragszom rá!

azt is hogy miért akarom hogy elmondja.

ha nem működik jól a kapcsolatunk,akkor mi a hiba benne?

mi hiányzik neki?

ha nem érted meg,mi a bajom,akkor most ezzel a válasszal melléfogtál, mert ennek semmi értelme.

jún. 26. 22:53
 49/133 A kérdező kommentje:

47-es.

csak hogy lásd.

az én kérdesim közt szerepel egy olyan is:

megcsalt szerintetek?

megtalálod az oldalon.48-hozzászólás van hozzá.

21-szavazat.

abból 17-azt mondja,igen megcsalt.

keresd meg ha érdekel.

abban sokkal több minden le van írva mi történt velünk.

üdv!

jún. 26. 22:56
 50/133 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha csak megtennél mindent hogy jól érezzétek magatokat?

Jó a szex?

Sok simogatás ilyesmi? Én mindkét kezemet és a számat egyszerre használnám közepes sebességgel, nagyon figyelve a test érzetekre, és hogy vajon neki ez hogy eshet.

Megkérhetnéd hogy csinálja úgy neked ahogy magának akarja. Akkor tudni fogod mit szeret.

jún. 26. 23:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!