Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?
Kérdésem? meg e csalt szerintetek.
Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?
#29 nincs szüksége elhúzni, jó élete van gondolom. Közeli munkahely, szeretik egymást a főnökkel, ha akarnak dughatnak is. Férfi otthon várja, oda van érte, hűtlenséget is megbocsátja, otthon (is) kaphat napi törődést és szexet, bocs kérdező. Persze van esély hogy hűséges lesz, de 35 éves kapcsolat, ahol a férfi nem volt hűséges. Sok ember lenne hűséges ezek után?
Rajta múlik, ha másik munkahelyre megy ott is lesz kisértés.
"#29 nincs szüksége elhúzni, jó élete van gondolom."
Ha másfél éve azzal szekírozza a férje, hogy vallja végre be, hogy megcsalta, aztán, ha egyszer bevallja, akkor meg azzal fogja tovább szekírozni, hogy azt vallja be, hogy kivel csalta meg, aztán meg azzal fogja tovább szekírozni, hogy azt vallja be, hogy miért csalta meg, aztán meg azzal fogja tovább szekírozni, hogy azt vallja be, hogy hányszor és hogyan csalta meg...
Ennek nem lesz soha vége...
Kíváncsi lennék, kérdező, hogy ilyen érzelmi terror mellett, amiben tartod az asszonyt, hogyan tudtok egyáltalán szexelni és hogyan zajlik egy "szeretkezésetek" így közel a 60-hoz...
#31 vagyok
Igen jó élete lenne ha a férje nem szekálja ezután. Miért gondolom? Mert annyira nem akar válni a nő hogy azt is felajánlotta hogy szuperül megad az ágyban amit kell csak ne hagyja el a férje. Ha a nő ennyire nem akar válni akkor feltételezem hogy jó életük lehet az állandó szekálást leszámítva. Vagy ennyire függ tőle.
Ezért mondtam a kérdezőnek, hogy hagyja abba a szekálást. Régen a férfi is volt hűtlen többször.
A 32es hasznos amit ír. Nem mondom hogy maradjunk együtt és csaljuk szét egymást, de van aki így él és a szeretőjét is szereti, párjával is elvannak. Nekem mindegy ha ők így boldogok.
Ha párom rendszeresen csalna de nagyon jó az életünk pl közös cég, akármi, akkor lehet hogy nem hagynám el. Lehet keresnék én is játszótársat.
31- es
Olvasd el végig a leírásaim
Nem szekálni akarom, hanem meggyógyulni.
Tudni mi történt, s megbocsajtani, s élni tovább!
De ha tagad, akkor sosem fogok benne bízni.
Hiszen egyertelmű hogy megcsalt.
Minek tagadja?
Ez a legnagyobb baj ebben a helyzetben.
Értem hogy nem szekálni akarod, de mégis sokat szekáltad azzal hogy legyen őszinte, mindent mondjon el és akkor megbocsátasz.
Valami okból nagyon nem akar őszinte lenni, annak ellenére hogy nagyon sokat nyaggattad.
A te nézőpontodból meg akarod menteni a kapcsolatot, ehhez akarsz őszinteséget, hogy tudjál benne bízni.
Szerintem akkor sem fogsz bízni ha most ebben őszinte lesz. Mert nem emlékszem egy év vagy mióta hazudik (állítólag), vagy titkolózik.
Ezután mindig előjöhet a kétséged hogy ha ennyi ideig nem volt őszinte, meg hűséges sem, akkor honnan tudjuk biztosra hogy ezután becsületes lesz?
Nagyon nem akarja elmondani ha igaz amiket mondasz. Szóval te nagyon erőlteted az őszinteséget, ő meg nagyon nem akarja. Ez feszültséget okoz köztetek.
Ha azt akarod hogy jó legyen a kapcsolatotok, akkor el kéne fogadnod hogy ő nem mer őszinte lenni. Mert ennyi nyaggatás után hogy napokra el is menekült otthonról, ha ennyire nem hajlandó őszinte lenni, akkor talán bele törődhetnél.
Én konkrétan az igazat szeretem, őszinteséget, nem átverni egymást. Nagyon fájt hogy a világ nagy része nem ilyen. Ez benbe van a pakliban ha párkapcsolatod van, hogy nincs rá 100 százalék esély hogy őszinte lesz, vagy ha eddig az volt, akkor a jövőben is az lesz e.
Szerintem elvadítod magadtól ha ki akarod erőszakolni az őszinteséget.
Abban igazad lehet hogy az őszinteség a helyes, becsületes, de nem tudod kierőszakolni, nekem úgy tűnik.
Ha nagyon szereti egy kolegáját, az előfordul, idő kérdése hogy megismer valakit aki nagyon vonzó jellem.
Lehet hogy túlságosan vonzódott valakikhez, ez a jövőben is előfordulhat. Ha mindenben őszinte és elmodja hogy jobban szeret valakit mint téged akkor boldog leszel? Nem valószínű.
Mindenkinél van jobb, szimpatikusabb.
Természetesen a párom az első és legfontosabb, de jöhet olyan személy aki annyira jó ember, annyira szimpatikus hogy nagyon megszeretem. (Ettől még lehet a hűséget választani.)
29-es válaszolónak!
megértem amit írsz,s helytálló a gondolatmeneted.
de akkor te nem foglalkoznál a dologgal ezekszerint?
ha ezt tenném,akkor azzal azt bizonyítanám hogy nem szeretem,mert semleges vagyok felé.
de ha szerelmes vagy belé,ennyi idő után is, s most érdekes módon még jobban érzem ezt , akkor legyek semleges?
nem zaklatni akarom! hiszen akit szeretsz azt nem jó sanyargatni!
magam is bántom vele, s rombolom az elmém,és őt is bántom a szekírozásaimmal.
de pedig elmondtam neki tisztán még a vitáink elején.
azért kell megtudnom mi történt, hogy ha velem akar élni,akkor ne essünk bele e hibába ezek után.
mert ha megtette akkor valami hiányzik neki,valami nem jól működik.
nem hibáztatom a megcsalás miatt, mert ha megtette akkor valahol az én hibám is!
ezt is mondtam neki!
tehát a gyökerét keresem,mi okozhatta hogy ezt tette.
s javítani kell azon,hogy együtt élhessünk.
de az a gyanúm,épp ezt nem akarja, valahogyan azt a létet szeretné ami volt.
nyugi itthon, kényelem, s bizalom.
ez rendben is van,én is ezt szeretném.
de így hogyan?
"de ha szerelmes vagy belé,ennyi idő után is, s most érdekes módon még jobban érzem ezt , akkor legyek semleges?"
Nem szerelem amit érzel, betegesen ragaszkodsz hozzá mert tudod, sejted, hogy "vissza"csalt téged és félsz, hogy elveszíted őt.
Aki szerelmes a másikba az nem szekírozza és főleg nem hűtlen hozzá. Persze a beteges kötődés rá is érvényes nemcsak rád.
"tehát a gyökerét keresem,mi okozhatta hogy ezt tette."
Az, hogy egy idiótával él együtt, aki lassan az őrületbe szekírozza őt is, meg saját magát is.
Fogadjunk, hogy iszol is, nem is keveset!
Ha megcsalt. Akkoriban nem voltál így kikészülve gondolom. Akkoriban a kapcsolat nem volt rosszabb mint egy átlagos házasság?
Mi van ha egyszerűen megkivánta a másik pasit mert izgalmas, jófej, figyel, meg a nemi vágy...
Ha nem tudja megmondani min változtass hogy hűséges és őszinte legyen, akkor mi van?
Mi van ha csak jól esett neki 35 év kapcsolat után más férfival?
Tényleg kibírod az őszinteséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!