Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?
Kérdésem? meg e csalt szerintetek.
Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?
Ha 35 évet kibírtál hűségben, kettő alkalmat leszámítva akkor jobb ember vagy mint a férfiak többsége, akik többször is megtették volna.
A feleséged szerintem megérdemli a megbocsátást mert te is csaltad, így már a feleséged büszkesége jobban van.
A karma szerintem létezik, ha csaltál vállald a következményeket.
Ha felajánlotta hogy a k.rvád lesz (ő mondta így), az azt jelenti nagyon jó lesz a nemi életetek. Egy 35 éves házasságban ez nagyszerű.
Sokan örülnének a heti kettőnek ennyi idő után.
Azt mondta innentől ne csald meg, ha ő is betartja és jól bánsz vele akkor jó lesz.
Egyéb részletek is érdekelnek hátha tudunk segíteni.
21 -es
végre!
teljesen egyet értek veled!
igen,megérdemli a megbocsájtást. s ezt is megérdemlem hogy megtette.
de azzal nem tudok mit kezdeni ha tagad!
annyi,de annyi érvet hoztam föl hogy igazoljam a feltételezésem,hogy meg sem tudom számolni.
a kérdéseimre nem felel, s nem tud választ adni,,,azonnal vitába menekül,a a régi hűtlenségem dobálja föl.amit eddig 11-éven át nem tett.
most támad ezzel,,,ezért készülök ki.
99,9% ban biztos vagyok benne hogy megtette.
hisz ismerem! 35-év az 35 év.
nem akarja bevallani,s gyógyulni mindkettőnknek.
menne nekem,hisz elkönyveltem már magamban hogy megtette.
azzal a kiejeltésével hogy a ku...m lesz,,az a baj,,, hogy akkor eddig mit adott nekem? hisz ugy mondta, hogy a kurvám lesz,mert igenis tud olyan lenni,hogy megbolondulok, de ne kombináljak majd akkor!
ez igy nem elrakható a lelkemben.
mit tegyek?
Rendben. Akkor a férfi büszkeséged érdekében, ha beismeri az igazat, akkor megkapod az őszinteséget amire vágysz. Ha megígéred neki hogy meg fogsz bocsátani és nem lesz semmi következménye, akkor a feleséged helyében én mindent beismernék, hogy tiszta lappal folytathassátok. Viszont, akkor tényleg be kell tartanod amiket ígérsz, a tiszta lapot stb, különben legközelebb nem mer őszinte lenni.
Szerintem a kapcsolatotok menthető.
Ha betartod az igéreteidet akkor lesz tekintélyed.
Az hogy azt igérte hogy a k.rvád lesz, az számomra azt jelenti hogy fontos neki a kapcsolatotok. Különben nem igért volna ilyet.
Ha megcsalt, ha nem, 35 év az nagyszerű. Én mindenképp megbocsátanék neki. Főleg, ha ennyi év után jó a szexuális életetek. Persze tudom nem minden a szex, de azért jó.
23/23-as hozzászólásodra a válaszom.
nem tudom ki vagy,azt sem férfi e vagy nő!
de egy dolog biztos,hogy megértettél engem.
s igen... megbocsájtottam már előre neki,s el is mondtam neki azt,hogy az sem változtatna a döntésemen ha többen is voltak vele,de csakis akkor ha nem nekem kell rájönnöm,s kicsikarnom a kutakodásommal az igazat.
ha őszintén elmondta volna,s látom a szemében a fájdalmat hogy mit tett velem,s neki is fáj hogy emiatt szenvedek, akkor mindent megbocsájtok neki.
de ha tagad, s én kaparom ki az igazam, akkor nem tudok kegyelmezni,hiszen akkor bármikor megteszi ezután is.
s akkor nincs benne tisztelet!
elmondtam hogy büszkén kézen fogva sétálnék vele,akkor is ha mindenki tudja hogy megcsalt, s igen, azt hiszem ezzel tekintélyt szereznék, megbecsülést, s tiszteletet.
a szexuális életünk rendben lenne, s talán akkor nyiltabb is lenne velem ha látná hogy a vallomása után is tisztelettel szeretem s úgy bánok vele mint aki soha nem tette meg.
de másfél év telt el,tagad,,,s egyre feszültebbé tesz, s már már mindkettőnkben elfogy az a jó egymás iránt, ami sikerre vitte volna mind a vallomást, s a megbocsájtást is.
de ..kinevetsz most amit mondok.
annyira szeretem,hogy egy szemvillanás alatt, elfeledek minden rosszat, s csak a szemét látom ahogy csillog, s a nőt akit kívánok a mai napig is,,,s erre büszke is vagyok.
nem minden a szex...igen... de ha megcsalt,,,akkor mégis kellett neki,,,akkor velem is tegye ugy ahogyan kell,,,,
ez alap ahhoz hogy feledjen az ember... nemde?
mindent köszönök,,,előre is s hálás vagyok a jó tanácsokért, s az őszinteségedért.
Semmi közöd hozzá, hogy megcsalt-e, nem a tulajdonod.
Örülj, hogy 35 év után még van gusztusa hozzád és megpiszkál bottal.
25/25
gratulálok az értelmes válaszhoz!
igazad van,nem a tulajdonom,de ha megkérdezem,akkor azt mondja hogy semmi közöm hozzá,s ennyi.
ne azt hogy nem,,mert engem szeret, sosem tenne ilyet, mertő egy emberre esküdött.
stimm?
35-év után én kívánom a feleségem minden egyes nap, én meg örüljek ha lefingig?
baj van a fejedben szerintem,,,nem kicsi!
Ez a nem a tulajdonom duma nem korrekt, mert akkor is hűséget fogadtak és nem volt megbeszélve nyitott kapcsolat.
A párja, ha abban egyeztek meg hogy sima hagyományos kapcsolat lesz, akkor van köze hozzá.
Elvárhatom hogy ne verjen át. Bár itt bonyolítja a helyzetet hogy a férfi sem volt mindig hűséges.
A nemi életük nem jó.
A főnökét túlságosan kedveli, sikeres is, jól áll anyagilag, ki tudja mennyivel jobb személyiség e a kérdezőhöz képest.
Ezt tovább rontja hogy a kérdező szétszekálta a párját a féltékenységgel, őszinteséget ki próbálta erőltetni. Ezek miatt mostmár gondolom már annyira sem kedveli őt a felesége mint ezelőtt.
A hűtlenségre és letagadásra nagyon érzékeny, ez érthető. Férfi büszkeség.
35 év után én nem várnék sokat. Ha egymást tudják majd kedvelni, jól kijönni a hétköznapokban, akkor menthető a kapcsolat talán.
Bármikor jöhetnek még a főnökéhez hasonló fellángolások.
Én a féltékenységet feladnám. Ha akar úgyis fog dugni, ez van. Minél jobban szekálva van az csak árt a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!