Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 35-éve vagyunk házasok.2-félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?

Figyelt kérdés

Kérdésem? meg e csalt szerintetek.

Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?

#Vajon megcsalt a párom?
máj. 15. 03:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/133 anonim ***** válasza:
100%

Ha 35 évet kibírtál hűségben, kettő alkalmat leszámítva akkor jobb ember vagy mint a férfiak többsége, akik többször is megtették volna.

A feleséged szerintem megérdemli a megbocsátást mert te is csaltad, így már a feleséged büszkesége jobban van.

A karma szerintem létezik, ha csaltál vállald a következményeket.

Ha felajánlotta hogy a k.rvád lesz (ő mondta így), az azt jelenti nagyon jó lesz a nemi életetek. Egy 35 éves házasságban ez nagyszerű.

Sokan örülnének a heti kettőnek ennyi idő után.

Azt mondta innentől ne csald meg, ha ő is betartja és jól bánsz vele akkor jó lesz.

Egyéb részletek is érdekelnek hátha tudunk segíteni.

jún. 16. 08:50
 22/133 A kérdező kommentje:

21 -es

végre!

teljesen egyet értek veled!

igen,megérdemli a megbocsájtást. s ezt is megérdemlem hogy megtette.

de azzal nem tudok mit kezdeni ha tagad!

annyi,de annyi érvet hoztam föl hogy igazoljam a feltételezésem,hogy meg sem tudom számolni.

a kérdéseimre nem felel, s nem tud választ adni,,,azonnal vitába menekül,a a régi hűtlenségem dobálja föl.amit eddig 11-éven át nem tett.

most támad ezzel,,,ezért készülök ki.

99,9% ban biztos vagyok benne hogy megtette.

hisz ismerem! 35-év az 35 év.

nem akarja bevallani,s gyógyulni mindkettőnknek.

menne nekem,hisz elkönyveltem már magamban hogy megtette.

azzal a kiejeltésével hogy a ku...m lesz,,az a baj,,, hogy akkor eddig mit adott nekem? hisz ugy mondta, hogy a kurvám lesz,mert igenis tud olyan lenni,hogy megbolondulok, de ne kombináljak majd akkor!

ez igy nem elrakható a lelkemben.

mit tegyek?

jún. 16. 21:57
 23/133 anonim ***** válasza:

Rendben. Akkor a férfi büszkeséged érdekében, ha beismeri az igazat, akkor megkapod az őszinteséget amire vágysz. Ha megígéred neki hogy meg fogsz bocsátani és nem lesz semmi következménye, akkor a feleséged helyében én mindent beismernék, hogy tiszta lappal folytathassátok. Viszont, akkor tényleg be kell tartanod amiket ígérsz, a tiszta lapot stb, különben legközelebb nem mer őszinte lenni.

Szerintem a kapcsolatotok menthető.

Ha betartod az igéreteidet akkor lesz tekintélyed.

Az hogy azt igérte hogy a k.rvád lesz, az számomra azt jelenti hogy fontos neki a kapcsolatotok. Különben nem igért volna ilyet.

Ha megcsalt, ha nem, 35 év az nagyszerű. Én mindenképp megbocsátanék neki. Főleg, ha ennyi év után jó a szexuális életetek. Persze tudom nem minden a szex, de azért jó.

jún. 16. 22:37
 24/133 A kérdező kommentje:

23/23-as hozzászólásodra a válaszom.

nem tudom ki vagy,azt sem férfi e vagy nő!

de egy dolog biztos,hogy megértettél engem.

s igen... megbocsájtottam már előre neki,s el is mondtam neki azt,hogy az sem változtatna a döntésemen ha többen is voltak vele,de csakis akkor ha nem nekem kell rájönnöm,s kicsikarnom a kutakodásommal az igazat.

ha őszintén elmondta volna,s látom a szemében a fájdalmat hogy mit tett velem,s neki is fáj hogy emiatt szenvedek, akkor mindent megbocsájtok neki.

de ha tagad, s én kaparom ki az igazam, akkor nem tudok kegyelmezni,hiszen akkor bármikor megteszi ezután is.

s akkor nincs benne tisztelet!

elmondtam hogy büszkén kézen fogva sétálnék vele,akkor is ha mindenki tudja hogy megcsalt, s igen, azt hiszem ezzel tekintélyt szereznék, megbecsülést, s tiszteletet.

a szexuális életünk rendben lenne, s talán akkor nyiltabb is lenne velem ha látná hogy a vallomása után is tisztelettel szeretem s úgy bánok vele mint aki soha nem tette meg.

de másfél év telt el,tagad,,,s egyre feszültebbé tesz, s már már mindkettőnkben elfogy az a jó egymás iránt, ami sikerre vitte volna mind a vallomást, s a megbocsájtást is.

de ..kinevetsz most amit mondok.

annyira szeretem,hogy egy szemvillanás alatt, elfeledek minden rosszat, s csak a szemét látom ahogy csillog, s a nőt akit kívánok a mai napig is,,,s erre büszke is vagyok.

nem minden a szex...igen... de ha megcsalt,,,akkor mégis kellett neki,,,akkor velem is tegye ugy ahogyan kell,,,,

ez alap ahhoz hogy feledjen az ember... nemde?

mindent köszönök,,,előre is s hálás vagyok a jó tanácsokért, s az őszinteségedért.

jún. 17. 00:37
 25/133 anonim ***** válasza:

Semmi közöd hozzá, hogy megcsalt-e, nem a tulajdonod.

Örülj, hogy 35 év után még van gusztusa hozzád és megpiszkál bottal.

jún. 17. 16:21
 26/133 A kérdező kommentje:

25/25

gratulálok az értelmes válaszhoz!

igazad van,nem a tulajdonom,de ha megkérdezem,akkor azt mondja hogy semmi közöm hozzá,s ennyi.

ne azt hogy nem,,mert engem szeret, sosem tenne ilyet, mertő egy emberre esküdött.

stimm?

35-év után én kívánom a feleségem minden egyes nap, én meg örüljek ha lefingig?

baj van a fejedben szerintem,,,nem kicsi!

jún. 17. 16:26
 27/133 anonim ***** válasza:
A baj nálad van odafent. Add be a válópert és keress új nőt, őt meg hagyd élni!
jún. 17. 16:33
 28/133 anonim ***** válasza:

Ez a nem a tulajdonom duma nem korrekt, mert akkor is hűséget fogadtak és nem volt megbeszélve nyitott kapcsolat.

A párja, ha abban egyeztek meg hogy sima hagyományos kapcsolat lesz, akkor van köze hozzá.

Elvárhatom hogy ne verjen át. Bár itt bonyolítja a helyzetet hogy a férfi sem volt mindig hűséges.

jún. 17. 16:54
 29/133 anonim ***** válasza:
A nő helyében úgy elhúznék ettől a fajankótól, mint a huzat.
jún. 17. 17:08
 30/133 anonim ***** válasza:

A nemi életük nem jó.

A főnökét túlságosan kedveli, sikeres is, jól áll anyagilag, ki tudja mennyivel jobb személyiség e a kérdezőhöz képest.

Ezt tovább rontja hogy a kérdező szétszekálta a párját a féltékenységgel, őszinteséget ki próbálta erőltetni. Ezek miatt mostmár gondolom már annyira sem kedveli őt a felesége mint ezelőtt.

A hűtlenségre és letagadásra nagyon érzékeny, ez érthető. Férfi büszkeség.

35 év után én nem várnék sokat. Ha egymást tudják majd kedvelni, jól kijönni a hétköznapokban, akkor menthető a kapcsolat talán.

Bármikor jöhetnek még a főnökéhez hasonló fellángolások.

Én a féltékenységet feladnám. Ha akar úgyis fog dugni, ez van. Minél jobban szekálva van az csak árt a kapcsolatnak.

jún. 17. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!