Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
 1781/2244 anonim ***** válasza:
#1771, 1775 ne is erőlködj. Gondolhatod hogy ugyanezeket elugattuk már neki ezerszer majd kétezer kommenten keresztül, de csak ennyire képes hogy két szót kiragad és arra böfög valamit. Arra nem képes hogy az egészre együtt véve válaszoljon mert az túl kényes kérdés lenne és kényes kérdésekre nem tud válaszolni.
márc. 13. 16:51
 1782/2244 anonim válasza:
Igen, igazad van, be is fejeztem...:)
márc. 14. 08:20
 1783/2244 anonim ***** válasza:

"

"iskolázatlan, bunkó focista"

Ez nem szerepelt a kicsike felsorolt jelzői között, amikor közvetlenül az esküvő előtt fölsorolta, miért megy hozzá: nagyon jó ember, a tenyerén hordoz, nagyon jó apa lesz belőle, azonos az érdeklődési körünk, vele fogok megöregedni sat. - hirtelen mi lett a "baj" ...?

"

Hát, meséld el hogyan éltek 2 éven át a feleség külszolgálata alatt külföldön, meséld el szépen, részletesen és megfejtjük mi volt a baj!

Ha nincsenek róla ismereteid, akkor írd le azt őszintén, hogy fogalmad sincs!

Ha viszont tudod, de nem áll szándékodban elmesélni, akkor méginkább egyértelmű, hogy téged csak egyetlen dolog hajt, hogy besározd névtelenül a csajt.

De ez eddig is egyértelmű volt, hiszen ahányszor konkrétumot kérdeztünk, mindig azt válaszoltad, hogy "nem releváns", és most is pontosan ezt fogod. 😂

márc. 14. 13:00
 1784/2244 anonim ***** válasza:
Felesleges írni neki, fel se fog semmit. Azért jó az 1748-as komment, az mindenre választ ad.
márc. 14. 13:57
 1785/2244 anonim ***** válasza:
biztos vagyok benne, hogy ezt a kérdést is ő írta ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
márc. 14. 15:14
 1786/2244 anonim ***** válasza:
illetve a linkelt kérdésnél a válaszai is ugyanerre a gondolkodásmódra hajaznak, amit itt leművel
márc. 14. 15:16
 1787/2244 anonim ***** válasza:

Emberek, csak én érzek erős áthallást az alapsztori és a Magyar Péter ---> Varga Judit & Windisch László sztori között?

Ha elvonatkoztatunk a konzulátustól...

Vagy csak túl élénk a fantáziám? 😏😏😂😂😂

márc. 14. 15:21
 1788/2244 anonim ***** válasza:
Egy kákabélűt ott is egy "mangalicára" cserélt egy szép, magas nő. 😏😂
márc. 14. 15:23
 1789/2244 anonim ***** válasza:
nem hiszem, amúgy MP-nek ha jól tudom van egy elég jó csaja, szerintem ő már régen azzal van elfoglalva. Illetve a kicsike ebben a sztoriban ha jól emlékszem nem igazán tudott angolul, na most VJ esetében, az ő múltjával ezt kizártnak tartom :D
márc. 14. 15:27
 1790/2244 anonim ***** válasza:

"Illetve a kicsike ebben a sztoriban ha jól emlékszem nem igazán tudott angolul, na most VJ esetében, az ő múltjával ezt kizártnak tartom :D"

Azt csak az irigy kérdező állítja, hogy valamikor évekkel ezelőtt nem tudott.

De azóta több évet külszolgálaton töltött a csaj és aki élt idegennyelvi környezetben, az jól tudja, hogy pár hét is piszok sokat jelent a nyelvi fejlődésben, nem még évek. És ott anyanyelvi tanár és számtalan kurzus is rendelkezésre áll.

márc. 14. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!