Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Majd belinkelem a kérdését egy lélekgyógyásznak elemzésre.
De gondoljatok bele, milyen xar lehet így élni, hogy állandóan ezen kattog szegénynek az agya, miközben telnek a hónapok, az évek az életéből...
"Az egész kérdés egy kitaláció."
Feltehető, mivel nulla információval rendelkezik az érintett három személy életéről. Az unalomig ismételgetett 3-4 mondaton kívül semmit, de semmit nem tud róluk elmondani.
Már pszichológus is elemezte. Én azon csodálkozok, hogy ennyi ésszel hogy van életben.
Az elejétől ezt mondtam én is, hogy kitaláció. Volt is egy hosszabb kommentem az okokról. A legfontosabb, hogy mindenhol ott volt, ami lehetetlen és nem életszerű dolgokat ír. Élen azzal, hogy a nő egy telixart búvárruha, de azért a külsejével ér el mindent...
"Én azon csodálkozok, hogy ennyi ésszel hogy van életben."
Pedig nagyon egyszerű: folyamat' szól neki a fülében a fülesen, hogy "belégzés, kilégzés, belégzés, kilégzés...". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!