Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Azt állítod, nem Te vagy a férj...
Akkor mégis hogy gondolhatod azt, hogy jól látod az ő kapcsolatukat? Másnak a házasságába senki nem láthat bele teljesen: ki, mit érez, mennyit változott az idők alatt, kinek mire van szüksége. Még akkor sem, ha közeli barát vagy esetleg, aki annnyit látott, hogy a csajt a tenyerén hordozta a volt férj.
Ha pedig végre elismered, hogy te vagy a férj: engedd el, csak magadat mérgezed a dologgal. Ők már továbbléptek. Tedd ezt te is.
Igen, elítélendő a csalás. De ettől neked nem lesz jobb a továbbiakban, hogy ezen puffogsz. Ha most itt a Gyakorin azt írják neked, hogy tuti a pénze miatt van a csávóval, attól könnyebb lesz a lelkednek? Mi itt nem tudhatjuk, hogy tényleg azért van-e vele... Te ezt mondod... De te a felszarvazott férj vagy. Ha a volt feleséged indítana itt egy kérdéssel, ő másképpen mesélné el a történeteteket. Mindenkinek megvan a maga igaszsága. A gyűlölködés nem vezet sehová, csak megbetegít. Ő ezt az életet választotta, ebbe bele kell törődnöd. Ha nem értesz vele egyet, akkor is az ő élete
"a csajt a tenyerén hordozta a volt férj"
Ezt a kicsike maga mondta.
"kinek mire van szüksége"
A mohó, telhetetlen kicsikének mire is?
"tuti a pénze miatt van a csávóval"
Mangalicával? Mi másért?
"te a felszarvazott férj vagy"
Még mindig ez a rögeszméd? A múltkor pedig már voltam a kicsikébe is reménytelenül szerelmes, csak nem engem választott. Persze voltam a férjbe is reménytelenül szerelmes, voltam barát, testvér, anyós, sőt gigatroll szerint én vagyok maga mangalica! Már csak akasztott ember nem voltam.
"[a kicsike] másképpen mesélné el a történeteteket"
Akkor hazudna...
1765-ös:"Nem ugrotta meg a szintet"
A kicsike intellektusát? Azt azért de. Persze, az nem nagy kihívás.
"azóta boldog"
Tehát akkor szerinted a pénz boldogít. Értem...
1771-es:"mennyit változott az idők alatt"
A kicsike mennyit s miben...?
1771-es vagyok
Összetévesztesz valakivel, nekem ez volt az első hozzászólásom.
Kiragadsz fél modatokat a hozzászólásokból, ezáltal pont a lényeg tűnik el. (Hiába idézőjelezel: a szavak kiragadása nem adja vissza a mondanivalóm lényegét)
Hajtogatod ugyanazokat a dolgokat de nem akarod befogadni amit mi itt írunk neked.
Utolsó hozzászólásodra: pont azzal kezdtem, hogy ha nem te vagy a férj akkor honnan tudhatnád miben változtak a felek? Mindenki változik. 10 év alatt sokat lehet: életszemléleted pl.
Az 1748-as kommentet olvasd el. Abból mindent megtudsz.
1771-es:"Ők már továbbléptek"
A kicsike meg mangalica? Rendkívül traumatikus lehetett szegénykéimnek.
1775-ös:"azzal kezdtem, hogy ha nem te vagy a férj"
Utána meg azzal folytattad, hogy én vagyok.
"Mindenki változik. 10 év alatt sokat lehet: életszemléleted pl."
A kicsike "életszemlélete" miben s mennyiben változott ugyan...?
1776-os:"Az 1748-as kommentet olvasd el"
Az 1749-esemmel együtt...
1771-es:"Ha pedig végre elismered"
Mit kéne "elismernem" - pláne "végre"...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!