Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjak-e el mindent?
35 éves férfi vagyok feleségemmel(30 éves) 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.
1 éve költöztünk saját lakásba amit a szüleink segitségével és kölcsön felvételével sikerült megvenni.
Egy véletlen folytán megtudtam hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival.
Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.
3 hete úgy élünk mint a szomszédok,én kiköltöztem a kisszobába.
A házasságunk eddig szerelemben szeretetben telt, a családalapitáson gondolkodtunk.
Tudom nekem kell döntenem csak szeretnék olyan véleményeket,tapasztalatokat olvasni ami segithet a döntésem meghozásában.
Mkkor kiderült feleségem nem tagadta csak sirt. Mondtam neki néhány olyan dolgot is amit most már bánok mert tudom hogy nem olyan nő.
70.
Lehet sokan gyengének fognak nevezni de közeledek hozzá.
Sokat beszélgetünk,terápiára is járunk mindenben együttműködik velem és ő is azon dolgozik hogy visszatudjuk épiteni a megtört bizalmat.
Nekem nehéz elképzelni ezt az egészet.
Én ingadozok, de nagyon!!!
Sajnos én is ebben vagyok, van mikor érdemes feledni a dolgot, van mikor nem.
Én süllyedek, rohadok, enyészek...lassan elfogyok és xanaxozok, az álmaimba is beferkozik, azt álmodom, hogy a barátnőm mással szexel, olyan eltűnt az önbizalmam, hogy konkrétan nem érzem magam férfinak.
Pár hete tudatosult bennem a megcsalás, hogy baszki, megcsalt, azóta a szex nem megy, nem tudok beindulni, felizgulni nem, hogy rá, semmire sem.
Február óta szenvedek, hogy túl tegyem magam ezen, február óta pokol az életem, sőt, a pokol inkább wellness lenne ehhez képest, nem élek, inkább csak létezek.
Nem tudom mi lesz a vége, de az öngyilkosság is bennem van, önbizalmam sosem lesz már, hogy ha ennek a "kapcsolatnak" vége lesz, tudom, hogy soha a büdös életbe nem fogok tudni senkiben és semmiben megbízni, torz lettem és gonosz, nincs bennem empátia semmi iránt, nincs bennem semmi, csak az űr ami mélyebbre és mélyebbre szív.
Nem dolgozom, vegetálok.
Én itt tartok, februárban derült ki, hogy megcsalt a barátnőm, azóta ez megy....nem tetszem magamnak már, konkrétan az utcán földön fekvő hajléktalant jobb pasinak tartom mint magamat.
A hajam kihullott, nem tudom mitől, ideg, vagy valami szervi, hormonális probléma lehet...nem érdekel már.
Totál megsemmisültem.
73.
Kérlek ne gondolkozz öngyikosságon.
Minden élet értékes a Tiéd is.
Semmi nem éri meg eldobni a legnagyobb kincset az életed.
Tudom min mész keresztül én is voltam benne.
Nekem sem ment a testi kapcsolat a feleségemmel utána.
Ha tudjátok beszéljétek meg miután lehiggadtál.
Ha nem akarod folytatni vele az is egy megoldás .
Dolgozz magadon is foglald el magad sport hobbi. Hidd el van valaki aki neked van teremtve és egymásra találtok.
Veled érzek és minden jót kívánok.
Senkinek sem könnyű egy ilyen dolgon túl tennie magát,
de ha valakinek nem megy egyáltalán,akkor nem kell erőltetnie.
Én egy 25 éves házasságot veszthettem volna,nekem érdemes volt
végig menni a szenvedésen.3 év után volt az első olyan pillanat,amikor már
nem mardosott ez a dolgo,és nem az jutott eszembe mikor nem tudtam
épp hol és kivel van,hogy a megcsalóval van.
Nem volt könnyű,de neke mmeg érte.Azóta el el telt 5 év,és
és újra fel építettük a házasságunkat.
De mindketten ugyanazt és ugyanúgy akartuk.
78.
Köszönöm szépen.
Örülök hogy sikerült túljutnod rajta.
További szépet kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!