Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Dobjak-e el mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tandris45 kérdése:

Dobjak-e el mindent?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok feleségemmel(30 éves) 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.

1 éve költöztünk saját lakásba amit a szüleink segitségével és kölcsön felvételével sikerült megvenni.

Egy véletlen folytán megtudtam hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival.

Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.

3 hete úgy élünk mint a szomszédok,én kiköltöztem a kisszobába.

A házasságunk eddig szerelemben szeretetben telt, a családalapitáson gondolkodtunk.

Tudom nekem kell döntenem csak szeretnék olyan véleményeket,tapasztalatokat olvasni ami segithet a döntésem meghozásában.

Mkkor kiderült feleségem nem tagadta csak sirt. Mondtam neki néhány olyan dolgot is amit most már bánok mert tudom hogy nem olyan nő.

2023. júl. 12. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
13%
Csak a vihar elől menekültek.
2023. júl. 12. 18:26
 22/80 anonim ***** válasza:
20%
Minek dobnál el mindent, más is meg fog csalni.
2023. júl. 12. 18:55
 23/80 anonim ***** válasza:
28%
A pasiknak a r.bik kellenek :D
2023. júl. 12. 20:14
 24/80 anonim ***** válasza:
38%
Ha igazàn szeretitek egymàst ezt mèg tùl lehet èlni. Es Ti ahogy leìrtad szeretitek egymàst.Màs ezutàn màr nem szàmìt.
2023. júl. 12. 21:34
 25/80 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell eldobni mindent, a hosszú kapcsolatokban történik sok minden, sértettség jobbra balra, mégsem vállnak el, nyilvan meg kell tudni emeszteni a dolgot, ehhez idő kell. Te ismered, ha szereted, meg tudsz bízni benne, akkor hülyeség most bármit is csinálni, maximum most van egy kis mosolyszünet kettőtök között.
2023. júl. 12. 21:39
 26/80 anonim ***** válasza:
51%

Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.

Ja látszik mennyire szeret téged 😂

2023. júl. 13. 00:38
 27/80 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes, mindeki durván le van pontozva, akiben megrengett a bizalom, pedig élményeket, tapasztalatokat akartál olvasni...Hát, az bizony nem mindnekinek az, hogy felejtsük el, a ló is megbotlik,pedig négy lába van... Nem te is épp ezen vacillálsz, jelzem, jogosan? Bakker, nem érzed nevetségesnek, hogy mivel takarózik? Mint egy filmben... Nem mentél (szóval majdhogynem a te hibád), vihar, két lány, a legjobb időtöltésként két vadidegen pasival iszogatva üti el az időt, és megba...szatja magát gyakorlatilag egy vadidegennel egy kis alkohol hatására akkor, amikor még tök szerelmes elvileg a pasijába. Mire képes akkor egy elkényelmesedett kapcsolatban? Legalább védekeztek, vagy potenciálisan még nemi betegségnek is kitett? Megbízható kép; most akkor életed végéig reszkedsz, ha munkahelyi buliban van, vagy bárhova megy a barátnőivel, mert ha kicsit is iszik, magára rántja az első arra járó farokkal rendelkezőt, vagy mi?

Vajon mit fogsz még a véletlen folytán megtudni a téged nagyon szerető feleségedről? Tudod, a bizalom olyan dolog, hogy ha egyszer meginog, akkor meg lehet beszélni, meg lehet bocsátani, megbánta, persze, de a tüske ott marad, a kételyek megmaradnak, és azt meg majd úgyis az idő fogja eldönteni, hogy hosszú távon együtt tudsz-e élni ezzel, vagy mindig vissza fog köszönni a gondolataidban. Sok sikert hozzá!

2023. júl. 13. 06:34
 28/80 A kérdező kommentje:

27.

En senkit nem pontoztam le

2023. júl. 13. 07:32
 29/80 anonim ***** válasza:
100%
És hogy derült ki Kérdező? Írtad, hogy egy véletlen folytán.
2023. júl. 13. 11:47
 30/80 anonim ***** válasza:
32%

Azért van mindenki lepontozva, mert ilyenkor a nők kiállnak a másik nő mellett, mivel a megcsalás a nők részéről teljesen elfogadható dolog. Ezért aki azt írja, hogy a kérdező dobja ki a nőt, egyből lepontozzak a nők. Sajnos ez ilyen.

Azt csodálom, hogy nem kezdték még el szapulni a kérdező, hogy biztos, hogy azért csalt meg, mert akkor és ott, abban az időben nem törődtel vele, megerdemelted, jól tette, hogy megcsalt, én is megcsaltalak volna stb.

Persze ha férfi csalta volna meg a nőt mi lenne, azonnal akasztofara vele, és miért? Mert a nő két perc alatt talál új pasit, egy férfi öt év után jut el oda, hogy kideruljon, hogy megcsalták.

Én igazságtalannak érzem ezt, hogy a nő/k kiállnak a megcsalás mellett, hogy az különböző helyzetekben teljesen elfogadott, mert hát nő, de a férfi ha ilyet tesz, az egyből egy szemét állat.

Hol az igazság? Sehol kérem szépen, sehol.

2023. júl. 13. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!