Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Dobjak-e el mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tandris45 kérdése:

Dobjak-e el mindent?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok feleségemmel(30 éves) 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.

1 éve költöztünk saját lakásba amit a szüleink segitségével és kölcsön felvételével sikerült megvenni.

Egy véletlen folytán megtudtam hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival.

Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.

3 hete úgy élünk mint a szomszédok,én kiköltöztem a kisszobába.

A házasságunk eddig szerelemben szeretetben telt, a családalapitáson gondolkodtunk.

Tudom nekem kell döntenem csak szeretnék olyan véleményeket,tapasztalatokat olvasni ami segithet a döntésem meghozásában.

Mkkor kiderült feleségem nem tagadta csak sirt. Mondtam neki néhány olyan dolgot is amit most már bánok mert tudom hogy nem olyan nő.

2023. júl. 12. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
59%

"Ha szereted,és ő az igazi, meg fogsz bocsájtani neki."

Ha a csaj szeretné és ő lenne az igazi, akkor meg se tudta volna csalni.

2023. okt. 5. 07:36
 62/80 anonim ***** válasza:
80%
Én a terapeuta helyett inkább a barátnőt puhítanám és beszélgetnék el vele, hogy mi mindent tud még borítani az asszonyról, amiket el sem tudnál róla képzelni...Engem inkább az érdekelne ezek után, hogy vajon mi van még a "nagyon szerete, de..." után.
2023. okt. 5. 11:30
 63/80 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon igaz 62-es.

Valamint szerintem a csaj se szerelmes már annyira ennyi év után (elején se volt ha pár piától szétrakta), csak ez a kényelmes neki.

2023. okt. 5. 11:35
 64/80 anonim ***** válasza:
67%

Persze, hogy sírt. Hisz borul a fix lakás, pozíció, a kényelem.

Akkor bezzeg nem sírt, amikor szét kellett tenni. Nálam nincs visszafogadás, az fix. Aki kúrja, az tartsa el!

2023. okt. 5. 11:37
 65/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat
2023. okt. 5. 16:50
 66/80 anonim ***** válasza:
40%

Tudod, hogy nem olyan nő.

"mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival." - Akkor még csak jártatok. Nem ígértetek egymásnak semmit. Nem kötött össze sok minden.

Azóta házasok vagytok. Téged választott, bízik benned, és veled akar lenni.

Ha most minden jó, ne bolygassátok a múltat.

2023. okt. 6. 11:37
 67/80 anonim ***** válasza:
66%
Akkor akik járnak egymással nyugodtan dugjanak közbe jobbra balra? Akkor minek járnak? Lenne rá egy kisebb összegem hogy a házasság alatta is megcsalta, főleg ha elment a barinőkkel iszogatni.
2023. okt. 6. 12:34
 68/80 A kérdező kommentje:

Igen pont ez zavar hogy az 5 év alatt soha nem jött késön haza. Alkoholt nem iszik.

Tanárnőként dolgozik nem nagyon vannak nagy bulik.

A karácsonyi buli az egyetlen de akkor is este 10 re itthon van.

Ezétr viselt meg annyira amikor megtudtam.

2023. okt. 6. 16:12
 69/80 anonim ***** válasza:
Pedig a tanárnők tényleg nem olyanok.
2023. okt. 6. 17:41
 70/80 anonim ***** válasza:
És rendeződött a dolog már? Hogy vagytok jelen pillanatban?
2023. okt. 6. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!