Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjak-e el mindent?
35 éves férfi vagyok feleségemmel(30 éves) 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.
1 éve költöztünk saját lakásba amit a szüleink segitségével és kölcsön felvételével sikerült megvenni.
Egy véletlen folytán megtudtam hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival.
Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.
3 hete úgy élünk mint a szomszédok,én kiköltöztem a kisszobába.
A házasságunk eddig szerelemben szeretetben telt, a családalapitáson gondolkodtunk.
Tudom nekem kell döntenem csak szeretnék olyan véleményeket,tapasztalatokat olvasni ami segithet a döntésem meghozásában.
Mkkor kiderült feleségem nem tagadta csak sirt. Mondtam neki néhány olyan dolgot is amit most már bánok mert tudom hogy nem olyan nő.
"Ha szereted,és ő az igazi, meg fogsz bocsájtani neki."
Ha a csaj szeretné és ő lenne az igazi, akkor meg se tudta volna csalni.
Nagyon igaz 62-es.
Valamint szerintem a csaj se szerelmes már annyira ennyi év után (elején se volt ha pár piától szétrakta), csak ez a kényelmes neki.
Persze, hogy sírt. Hisz borul a fix lakás, pozíció, a kényelem.
Akkor bezzeg nem sírt, amikor szét kellett tenni. Nálam nincs visszafogadás, az fix. Aki kúrja, az tartsa el!
Tudod, hogy nem olyan nő.
"mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival." - Akkor még csak jártatok. Nem ígértetek egymásnak semmit. Nem kötött össze sok minden.
Azóta házasok vagytok. Téged választott, bízik benned, és veled akar lenni.
Ha most minden jó, ne bolygassátok a múltat.
Igen pont ez zavar hogy az 5 év alatt soha nem jött késön haza. Alkoholt nem iszik.
Tanárnőként dolgozik nem nagyon vannak nagy bulik.
A karácsonyi buli az egyetlen de akkor is este 10 re itthon van.
Ezétr viselt meg annyira amikor megtudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!