Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Dobjak-e el mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tandris45 kérdése:

Dobjak-e el mindent?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok feleségemmel(30 éves) 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.

1 éve költöztünk saját lakásba amit a szüleink segitségével és kölcsön felvételével sikerült megvenni.

Egy véletlen folytán megtudtam hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival.

Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.

3 hete úgy élünk mint a szomszédok,én kiköltöztem a kisszobába.

A házasságunk eddig szerelemben szeretetben telt, a családalapitáson gondolkodtunk.

Tudom nekem kell döntenem csak szeretnék olyan véleményeket,tapasztalatokat olvasni ami segithet a döntésem meghozásában.

Mkkor kiderült feleségem nem tagadta csak sirt. Mondtam neki néhány olyan dolgot is amit most már bánok mert tudom hogy nem olyan nő.

2023. júl. 12. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
OFF - 50 - Tudod, mit jelent a "lamentál" szó? Hosszasan siránkozik, panaszkodik, sopánkodik.
2023. okt. 4. 11:22
 52/80 anonim ***** válasza:
40%

48, kérdező

"Nem direkt mondta el véletlenül.

Feleségem azt mondta soha nem történt ilyen"

Tehát meg sem történt?

Most már tényleg jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba.

2023. okt. 4. 11:26
 53/80 anonim ***** válasza:
100%
Én még abban sem vagyok annyira biztos, hogy nem direkt szólta el magát. Sok irigy barátnő van akik alattomosak, de kifelé mást mutatnak.
2023. okt. 4. 12:17
 54/80 A kérdező kommentje:

48.

Nem arra értette.

Azon kívül sosem csalt meg.

Lehet én fogalmaztam rosszul.

Azt az esetet feleségem elismete.

2023. okt. 4. 12:19
 55/80 A kérdező kommentje:

Bocsánat

52.

2023. okt. 4. 12:20
 56/80 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat.
2023. okt. 4. 12:27
 57/80 anonim ***** válasza:
75%
En azert kicsit szanlak. Latszik, hogy te messze komolyabban veszed, mint ahogy o valaha is tette. Az mar regen rossz, ha idaig jutnak a folyamatok, innentol kezdve duplan hullik rad vissza minden, mert mar tudod mit kene lepned, de magad is atvered, hogy benne tudj maradni az idilli almodban. Kesobb visszanezve ez a ragaszkodas az egyik legkarosabb dontesed lesz, amiben pont a sajat erdekeidet hagytad ki.
2023. okt. 4. 12:32
 58/80 anonim ***** válasza:
76%
Csak hogy legyen egy "pozitív" példa is: én megcsaltam a férjem 15 évvel ezelőtt. Egyetlen egyszer. Rám nézett és tudta, be se kellett úgymondd vallanom. Az első sokkon túllendülve meg tudtuk beszélni, ki tudtuk vesézni a miérteket. Túl tudtunk rajta lendülni, rendehoztuk és teljesen új alapokra helyeztük a házasságunkat. Nincs benne már tüske, bennem sincs, eszébe se szokott jutni (tudom, hogy nem, ismerem, és a férjem nem olyan ember, aki benne maradt volna a házasságban, ha úgy érzi, nem tudja feldolgozni). Nekem pedig azóta se jutott eszembe soha többé, hogy megtegyem, akkor se ha épp hullámvögyben voltunk. Ilyen is van, érdemes mérlegelni a feleséged ismeretének függvényében.
2023. okt. 4. 14:03
 59/80 anonim ***** válasza:

"tudom hogy nem olyan nő."

:(

...

2023. okt. 4. 14:24
 60/80 anonim ***** válasza:
39%

Ha szereted,és ő az igazi, meg fogsz bocsájtani neki.

Egyszeri alkalmat simán meg lehet bocsájtani,emberek vagyunk,nem robotok,

persze a legtöbb itteni okostojás már csak tudja.. :-D

2023. okt. 4. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!