Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjak el egy olyan embert aki mindent megtenne értem egy még meg sem fogant gyerekért?
Feleségemmel jó pár éve próbálkozunk babával. Pár éve kiderült, sajnos nincs neki már megtermékenyíthető petesejtje. Így elmentünk Cseho.-ba egy petesejt donoros klinikára. Ahol jó pár otthagyott 1000 euros után mindig negatív volt az eredmény. Hadd ne mondjam, hogy ez az egész herce-hurca mennyire felemészti lelkileg is az embert. Kicsivel több mint fél éve megbeszéltük, hogy elengedjük ezt a gyerek dolgot. Igazából mindig is én akartam jobban, én noszogattam, hogy csináljuk. Persze ő is szerette volna, hiszen az egész macera 90 százaléka őt terhelte és szó nélkül mindig végig csinálta. De nekem fontosabb volt, hogy legyen gyerekünk mint neki. Miattam csinálta végig.
Viszont bármennyire próbálok, nem tudok továbblépni ezen, hogy nem lesz gyerekem. Tudom nem szép dolog, de ha látok egy terhes nőt vagy egy babakocsit toló párt összeszorul a szívem.
Örökbefogadásról ő hallani sem akar
Szeretem a feleségemet, persze a rózsaszín köd már elmúlt, de szeretem és ő a legjobb barátom. Szóval ő egy csodálatos ember és bármit megtenne értem.
De már dolgozni sincs kedvem. Minek? Hogy legyen egy nagy új Tv-m? Nem erre vágyok.
Én megértelek, de azért ennél jóval többet kéne tudni.
A leírásodból arra lehet következtetni, hogy kifutottatok az időből.
Te hol voltál akkor amikor még volt működő petesejt?
Egyébként ilyenkor van még lehetőség a petesejt donációra családtagtól, tehát hug, nővér...?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Ebbe a fosh házasságba minek gyerek? 44 évesen főleg!
Amint terhes lenne, elértétek a célt, nem lenne közös terv a jövőre, és dobbantasz az első nővel.
Hagyd el addig, amíg nincs gyerek! Mindenki jobban jár.
Ezt te tudhatod... Én nem hagynám cserben a társam egy idióta kölökért, akiről nyugodtan beszélhetek így, mert nem is létezik.
Ha eszközre van szükségem, kicsengetek még párezer eurót és keresnék béranyát vagy keresnék más alternatívát. Éljen az orvostudomány!
Igen, mert:
1. ha ebben hazudsz, hazudhatsz másban is
2. 4 év a női termékenység szempontjából nem elhanyagolható, pláne, ha egy 40 körüi, időből kifutó nőről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!