Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjak-e el mindent?
35 éves férfi vagyok feleségemmel(30 éves) 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.
1 éve költöztünk saját lakásba amit a szüleink segitségével és kölcsön felvételével sikerült megvenni.
Egy véletlen folytán megtudtam hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival.
Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.
3 hete úgy élünk mint a szomszédok,én kiköltöztem a kisszobába.
A házasságunk eddig szerelemben szeretetben telt, a családalapitáson gondolkodtunk.
Tudom nekem kell döntenem csak szeretnék olyan véleményeket,tapasztalatokat olvasni ami segithet a döntésem meghozásában.
Mkkor kiderült feleségem nem tagadta csak sirt. Mondtam neki néhány olyan dolgot is amit most már bánok mert tudom hogy nem olyan nő.
Üljetek le és beszéljétek át, tegyél fel minden kérdést, ő pedig őszintén válaszoljon. Ha megérted, hogy akkor mi miért történt, lehet, hogy rájössz, hogy ez tényleg csak egy egyszeri botlás volt, és túl tudsz rajta lendülni.
A másik lehetőség, hogy nem fogsz tudni túllépni ezen. Akkor viszont külön utakon kéne folytatni. Érzelmileg és anyagilag is komoly veszteség lesz.
Nem tagadta.
Ez nagyon sokat dob a dolgon. Manapság a csillagos eget letagadja egy csaj, csak azért mert neki semmit nem jelent a párja.
De Te tudod.
Persze, egy álszent ember ilyenkor kiakad és magát sajnálja….
Ha a kapcsolat rendben van köztetek, ez az eset régen volt, akkor mégis mi a fenének csapod most a balhét?! Ez már eső után köpönyeg. Mindenki elkövethet hibákat. Megbánta, tanult belőle. A többi a te egoizmusod és birtoklásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!