Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Dobjak-e el mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tandris45 kérdése:

Dobjak-e el mindent?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok feleségemmel(30 éves) 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.

1 éve költöztünk saját lakásba amit a szüleink segitségével és kölcsön felvételével sikerült megvenni.

Egy véletlen folytán megtudtam hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival.

Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.

3 hete úgy élünk mint a szomszédok,én kiköltöztem a kisszobába.

A házasságunk eddig szerelemben szeretetben telt, a családalapitáson gondolkodtunk.

Tudom nekem kell döntenem csak szeretnék olyan véleményeket,tapasztalatokat olvasni ami segithet a döntésem meghozásában.

Mkkor kiderült feleségem nem tagadta csak sirt. Mondtam neki néhány olyan dolgot is amit most már bánok mert tudom hogy nem olyan nő.

2023. júl. 12. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
66%
Annyira szeret hogy az első adandó alkalommal megcsalt...
2023. júl. 13. 12:11
 32/80 anonim ***** válasza:
83%
Tudod nekem ott visszas a helyzet, hogy nem vallalja fel a donteset, helyette a elorangatja a kifogasok.txt-ben listazott elemeket. Igen, engem is bosszant a 21. szazadban az alkoholra valo hivatkozas. Ket eset lehetseges. Meg akarta baszatni magat a masikkal onszantabol. Nyilvan ilyet nem ismerne be. Az alkohol hatasara nem volt maganal es a faszi leteperte. Ez pedig buncselekmeny, fel kellett volna jelentenie a fickot, ha az akarata ellenere megdugta, kihasznalva az allapotat. Az elobbinel a "bunismetles" jelentos merteku kockazat, az utobbinal a kockazat csokkentheto, elkerulheto. Hogy fogod igy nyugodt szivvel elengedni egy osztalytalalkozora, a ceges vacsorara, egy 3 napos csapatepitesre? Hiszen par korty olyan folyamatokat indit be nala, hogy a fogaval letepi az elso szembejovo ferfirol az alsonadragot. Egy huseges ember, reszegen is huseges, ellenkezik, tiltakozik, probalja lelokni magarol azt, aki ramaszik. O nem ilyen, felreismerted, de nagyon. Nezz meg par filmet, amiben egy reszeg nore masznak ra, hogy milyen reakciokat valt ki belole. A jelentos tobbseg a korlatozott mozgaskoordinacioja ellenere is foggal korommel vedekezik, ami a legtobbszor eleg is az aktus elkerulesere. Akit megdugnak, ott is altalaban megvolt az ellenallas, de legyurtek. Ez a buncselekmeny. O nagyon nem buncselekmeny aldozata lett, hanem szabad akaratbol, ugyse latod, akkor nem faj alapon belement a jatekba. Arrol ne is beszeljunk, hogy lehet ott negyesben neha cserelgettek is egymast. En biztos lennek benne, hogy nem egy ilyen emberrel akarnam osszekotni az eletemet. Itt nem csak egy megcsalast kell megbocsatani, hanem azt is, hogy elhallgatta eloled az egeszet, igy sosem fogod a teljes tortenetet megismerni, mert meg a latszata sincs meg, hogy o felvallalja amit tett es minden reszletet hajlando megosztani veled. Ez pedig a taptalaja annak, hogy a sajat kepzeleteddel toltod fel a nem ismert reszeket, hiszen sosem tudod meg, mi a teljes igazsag. Az, hogy nem szeret az tuti biztos. Egy olyan no, aki szeret, inkabb meghalna, mintsem mas hozzaerjen. Ha annyira az akarata ellen lett volna, akkor meg a veres bosszu sem allna tole messze, a kovetkezmenyekkel nem torodve. Ez a no nem megy tuzbe erted, csak tudja, hogy neki a lo nem jar, es beeri a szamarral. Ha pedig az 1-2 pia arat nezzuk, eleg olcson adta magat.
2023. júl. 13. 14:22
 33/80 anonim ***** válasza:
75%

A 32-es eléggé nyersen leirta a dolgot.

Egy dologba tudnék belekötni, az pedig az, hogy a szeretet a mai 21. században már egy nagyon tág és laza fogalom. A szeretetbe ma már beletartozik a kapcsolatfüggőség, az önbizalomhiány, az úgysem kapok jobbat, a társfüggőség-ezen belül az értendő, hogy egyedül minden nehezebb, felvállalni a szakítást, hogy minden rokon, barát, ismerős tudja, hogy mi már évek óta együtt vagyunk és gáz lenne szakítani, a közös dolgok, pl ház, lakás, autó, hitel, túl lusta az ember ezekből kimászni és a kényelem többet ér a szakításnál, és még sok-sok dolog tartozik a mai világ trendjéhez a szeretet szó.

2023. júl. 13. 14:36
 34/80 anonim ***** válasza:
89%

"Egy huseges ember, reszegen is huseges" - ez a lényeg, a többi csak porhintés, maszatolás. Te nyilván hinni akarsz neki ezert hiszel, érthető, hisz benne van 5 éved ideje, energiája. Vegül is ezek a kifogasok, hogy hát te nem voltál ott és vihar is volt, meg amugy is ivott, ennyi mindent kivédeni egyszerűen lehetetlen. :D

Van akinek sikerül azért 😉

2023. júl. 13. 15:21
 35/80 anonim ***** válasza:
88%

"Azért van mindenki lepontozva, mert ilyenkor a nők kiállnak a másik nő mellett, mivel a megcsalás a nők részéről teljesen elfogadható dolog"

- Nem állnak ki. 9-es 13, es 34-as kommentelő voltam, az egyikhez oda is írtam alul, egy N-et, es szerintem 27-es is női válaszoló es meg biztos van par kritikus. Olvasd el nyugodtan, hogy mit írtunk.

2023. júl. 13. 15:58
 36/80 anonim ***** válasza:
85%
4 hónapja voltak együtt, nem 4 napja.. 4 hónap után épp halál szerelmesnek kéne még lenni.
2023. júl. 13. 17:21
 37/80 A kérdező kommentje:

Kaptam egy üzenetet a feleségemtől hétvégére a szüéeihez megy.

Örülük neki mert egyedül jobban tudok gondolkodni.

Most dűlöre viszem a dolgot mire vissza jön.

2023. júl. 14. 06:29
 38/80 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását, tanácsokat, érveket és ellenérveket.
2023. júl. 14. 06:30
 39/80 anonim ***** válasza:
81%
Én 18 év után váltam 2 gyerekkel, amikor megtudtam, hogy az feleségem megcsalt 2 ismerõssel is. 1 is sok lett volna. Nekem ilyen ember nem kellett. Férfi vagyok, felálltam, újrakezdtem. Hidd el megéri, hogy tükörbe tudsz nézni az életed hátralévõ részében. Jött is az újabb esély az élettõl, és már sokkal jobban tudtam, hogy mi kell nekem. Össze se lehet hasonlítani az elōzō korszakommal.
2023. júl. 14. 11:33
 40/80 anonim válasza:
48%
Menjetek el párterápiára. Ott könnyebb ezt megbeszélni. Elárulva érzed magad, de talán tényleg csak egyszeri alkalom volt. Ezt a traumát feldolgozni szerintem segítség nélkül nem biztos hogy lehetséges úgy, hogy újra kialakuljon a bizalom.
2023. júl. 16. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!