Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjak-e el mindent?
35 éves férfi vagyok feleségemmel(30 éves) 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.
1 éve költöztünk saját lakásba amit a szüleink segitségével és kölcsön felvételével sikerült megvenni.
Egy véletlen folytán megtudtam hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival.
Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.
3 hete úgy élünk mint a szomszédok,én kiköltöztem a kisszobába.
A házasságunk eddig szerelemben szeretetben telt, a családalapitáson gondolkodtunk.
Tudom nekem kell döntenem csak szeretnék olyan véleményeket,tapasztalatokat olvasni ami segithet a döntésem meghozásában.
Mkkor kiderült feleségem nem tagadta csak sirt. Mondtam neki néhány olyan dolgot is amit most már bánok mert tudom hogy nem olyan nő.
A 32-es eléggé nyersen leirta a dolgot.
Egy dologba tudnék belekötni, az pedig az, hogy a szeretet a mai 21. században már egy nagyon tág és laza fogalom. A szeretetbe ma már beletartozik a kapcsolatfüggőség, az önbizalomhiány, az úgysem kapok jobbat, a társfüggőség-ezen belül az értendő, hogy egyedül minden nehezebb, felvállalni a szakítást, hogy minden rokon, barát, ismerős tudja, hogy mi már évek óta együtt vagyunk és gáz lenne szakítani, a közös dolgok, pl ház, lakás, autó, hitel, túl lusta az ember ezekből kimászni és a kényelem többet ér a szakításnál, és még sok-sok dolog tartozik a mai világ trendjéhez a szeretet szó.
"Egy huseges ember, reszegen is huseges" - ez a lényeg, a többi csak porhintés, maszatolás. Te nyilván hinni akarsz neki ezert hiszel, érthető, hisz benne van 5 éved ideje, energiája. Vegül is ezek a kifogasok, hogy hát te nem voltál ott és vihar is volt, meg amugy is ivott, ennyi mindent kivédeni egyszerűen lehetetlen. :D
Van akinek sikerül azért 😉
"Azért van mindenki lepontozva, mert ilyenkor a nők kiállnak a másik nő mellett, mivel a megcsalás a nők részéről teljesen elfogadható dolog"
- Nem állnak ki. 9-es 13, es 34-as kommentelő voltam, az egyikhez oda is írtam alul, egy N-et, es szerintem 27-es is női válaszoló es meg biztos van par kritikus. Olvasd el nyugodtan, hogy mit írtunk.
Kaptam egy üzenetet a feleségemtől hétvégére a szüéeihez megy.
Örülük neki mert egyedül jobban tudok gondolkodni.
Most dűlöre viszem a dolgot mire vissza jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!