Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjak-e el mindent?
35 éves férfi vagyok feleségemmel(30 éves) 5 éve vagyunk együtt 3 éve házasodtunk.
1 éve költöztünk saját lakásba amit a szüleink segitségével és kölcsön felvételével sikerült megvenni.
Egy véletlen folytán megtudtam hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk lefeküdt egy másik férfival.
Szeretem nagyon a feleségem és ő is engem.
3 hete úgy élünk mint a szomszédok,én kiköltöztem a kisszobába.
A házasságunk eddig szerelemben szeretetben telt, a családalapitáson gondolkodtunk.
Tudom nekem kell döntenem csak szeretnék olyan véleményeket,tapasztalatokat olvasni ami segithet a döntésem meghozásában.
Mkkor kiderült feleségem nem tagadta csak sirt. Mondtam neki néhány olyan dolgot is amit most már bánok mert tudom hogy nem olyan nő.
Hmm....ez érdekes.
A másik kérdés, hogy vajon azóta volt ilyen potya menete még, vagy csak ezt az egyet vallotta be?
És ha egy ilyenben évekig hazudott, vajon miben hazudott még neked, vagy mit titkolt el, ferdített stb.
Most egy ilyen nőnek szeretnél gyereket csinálni?
Mit tudna tovább adni egy ilyen hazug mocskos krva egy gyereknek?
Hogy a hűtlenség az egy jó dolog kislányom/kisfiam és csak akkor van baj ha kiderül...tehát erre figyeljetek oda majd később...
Ezt? Ezt adná tovább kb.
Vagy míg te oda vagy dolgozni ő meg a gyerek mellett találna valami mellékest és újra megtenné?
Amúgy, hogy tudott évekig a szemedbe nézni? Hogy nem hányta el magát?
Mindegy.
Mit fogsz tenni?
Hát nem tudom, tényleg annyira számit az az egy alkalom, hogy emiatt mindent eldobj? Téged választott, most is téged akar, nem azt a fazont akivel egyszer lefeküdt.
Persze az is érthető, hogy a megcsalást nehéz elfogadni, ha nem tudsz evvel együtt élni, akkor csak a válás marad. Magadra erőltetni nincs értelme, csak fejéhez vagdosnád akármi van.
4-hónapja jártatok.
Ez még igencsak egy kapcsolat eleje. Nem hinném, hogy tudatában volt a jelenlegi érzéseivel irántad.
Nem tagadta, megbánta.
Büszke lennék rá, hogy én mellettem döntött, és jóvá tette az életem.
Nem vagyok megcsalás párti, de ez esetben megbocsájtanám.
Nincs nálam a bölcsek köve, és ennyiből nehéz következtetést levonni, és ennyi idő után már azt is mondhatnánk, hogy spongyát rá. De bennem az alábbi kérdések merülnének fel:
- Mi volt a menetrend: én voltam a szamár a ló helyett? Neki nem jött be a hapsi, vagy a hapsinak nem kellett ő, és ezért maradt velem?
- Akkoriban milyen volt a kapcsolatunk, emlékezzünk vissza: a képembe hazudott, esetleg frissen b...va találkozott velem?
-Vajon hány ilyen próbálkozása volt még velem párhuzamosan, amiről nem tudok?
- Vajon van-e még valami hasonló kaliberű dolog, amiről nem tudok?
Akármilyen régen volt, akármennyire is csekély, megértelek, számomra is alapjaiban rengetné meg a bizalmamat és a hitemet irányába.
Ha most férfiról lenne szó, egyből jönnének a kemény szavak: kuka, lapát, féreg, instant ban stb. Így meg, "4 hónap még nem olyan sok, nem a másik hapit választotta stb"
Én soha többet nem tudnék benne megbízni, de te tudod...
N
Egyszeri eset volt.
Barátnőjével voltak a Tiszatónál sátorozni.
Hivott de én nem tudtam menni munka miatt.
Vihar volt és elmosta a sátrukat az eső.
Bevonultak a kemping éttermébe és a barátnője ott beszédbe elegyedett két férfiva.
Beszélgettek és ittak is kicsit.
Feleségem ritkán iszik akkor is bort és nem is nagyon birja.
El akarta mondani, de nagyon félt mert nem akart elvesziteni igy a barátnőjével együtt arra jutottak hogy titokban tartják.
Állitása szerint utána sokat sirt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!