Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért olyan magabiztos itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan magabiztos itt a Gyakorin olyan sok nő?

Figyelt kérdés

Rendszeresen leírják itt, hogy az ő pasijuk SOHA nem hagyná el őket.

De... mire alapozzák azt, hogy pl. rá azt mondaná a pasijuk, hogy "Köszönöm nem kérem."? https://www.youtube.com/watch?v=jQ_xn8FkmN8 vagy egy kis finom diáklányra, vagy a kicsit domina főnöknőjükre, vagy a tetkós, bögyös pultosnőre, a haverja legénybúcsúján, vagy...

2023. ápr. 27. 20:41
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Ez a videó hasznos lehet neked, Kérdező:

https://www.youtube.com/watch?v=3JyVYXkS-4Y&ab_channel=Tanul..

2023. ápr. 28. 16:56
 42/45 anonim ***** válasza:
39%

Tudom, hogy nem jönnek be neki az ilyen izmos-vékony nők. Az átlagos alkatot szereti. Én simán csak feszesen vékony vagyok, mikor kérdeztem hogy hogy tetszenék neki legjobban, csak annyit mondott hogy pár kilót hízhatnék. Nem pedig azt, hogy izmosodjak.

Amúgy nem titkolok előtte semmit, egymás gépén is el van mentve a jelszó facebookhoz, emailhez. Nekem a telefonomon nincsen semmi kód mert minek. Úgysem nézegetjük egymásét. Ez a gps fingom sincs hogy működik, általában be van kapcsolva a helymeghatározás a mobilomon, de nem hiszem hogy látja, legalábbis biztos nem nézegeti. Bankkártya kódomat tudja, én az övét mindig elfelejtem, de akar tudhatnám is. Színes szexkalandokról tud, rasszista és/vagy hímsovi faszi amúgy sem kéne. Kutya nem kell, csak macska. Kertes ház sem, örülök amíg nem kell füvet nyírni. A közösen nevelt gyerekünkkel elvárom hogy ugyanúgy foglalkozzon mint én.

Plusz kihúztam a megcsalás méregfogát azzal, hogy megmondtam neki, hogy felőlem néha szexeljen mással ha nagyon akar. Megbocsátanék érte, mert szeretem annyira hogy túl tudjak lépni ilyen dolgokon. Csak szóljon róla mert az őszinteség fontos, meg mert akkor én is adok magamnak kimenőt, (talán még egy színes faszit). Tehát kvázi megcsalni már nem tud, hiszen így nincs szó csalásról. De ez csak elmélet, gyakorlatban egyikünk sem szexelt még mással a kapcsolatunk alatt. És ha majd fog is, max swinger keretek között szerintem. Ilyen ez a szerelem.

2023. ápr. 29. 17:47
 43/45 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert akármilyen nehéz is elhinni, de van a világon más is egy nőben egy formás popsin, lapos hason vagy feszes melleken is túl, amit lehet szeretni/amihez lehet ragaszkodni. Nem minden férfi olyan kisfiú, mint egyesek, akik mindent amit lehet és él és mozog és kicsit is gusztusos, megkóstolnának...
2023. máj. 2. 10:40
 44/45 anonim ***** válasza:
92%
Annyira elfog a hányinger, ahányszor nekiállsz finom kis diáklányozni. Egyszerűen visszataszító az egész lényed.
2023. máj. 2. 15:50
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

és ezt te mondod #44?

Akkor a te lényed milyen ezek után?

Nem védem a kérdezőt, de ennyiből, meg ennyiért leszűrni egy komplett jellemet, a te személyiségedről állítasz ki bizonyítványt....

2023. máj. 3. 03:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!