Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan magabiztos itt a Gyakorin olyan sok nő?
Rendszeresen leírják itt, hogy az ő pasijuk SOHA nem hagyná el őket.
De... mire alapozzák azt, hogy pl. rá azt mondaná a pasijuk, hogy "Köszönöm nem kérem."? https://www.youtube.com/watch?v=jQ_xn8FkmN8 vagy egy kis finom diáklányra, vagy a kicsit domina főnöknőjükre, vagy a tetkós, bögyös pultosnőre, a haverja legénybúcsúján, vagy...
"Engem anyámba is szoktak itt küldeni, amikor besértődnek az igazságon"
Miért, mi az igazság. Attól, hogy te egy komoly párkapcsolatban is csak arra tudsz gondolni, hogy megdugod a finom diáklányt, meg a tetkós pultosnőt, attól még nem mindenki ilyen. Természetesen nem lehet senkiben 100%-ban megbízni, de nem is kell úgy élni, hogy jajj, mi lesz, ha megcsal, meg elhagy. Ha meg megteszi, akkor nem kár érte, keresek jobbat.
Még mindig nincs válasz...érdekes módon...arra, hogy megcsalás szempontjából miért bízik valaki 100%-ig a párjában, miközben a telefon és a bankkártya, meg a GPS már titkos előtte? >:)
Vagy ez olyan, hogy ha félredug majd lecserélem, de a lóvém maradjon meg, és én ne bukjak le előtte? >:)
28. Na, ez korrekt! Anno munkám során sokszor belefutottam, hogy szülők nem tudták a gyerekük barátainak nevét, és kikérték maguknak, hogy milyen alapon merem megkérdezni, hogy ők nézzék a neten a gyerek mozgását, mert ők bíznak benne, és nem úgy nevelték, hogy baja legyen vagy rosszat tegyen. Aztán jött a koppanás.
Szóval tényleg örülök, hogy vannak ilyenek, mint ti! magam is ezt vallom. De sajna 100-ból 99-en ezen besértődnek.
100 esetből 99 megsértődik, de az is igaz, hogy 100 esetből 90nél semmi probléma nincs....
Én pl nem értem, hogy minek kellene tudnom a párom mobiljának feloldásához szükséges kódot/ábrát. Mit kezdjek vele?
A kártya PINje még mondjuk okés, közös kasszán vagyunk, szóval tökmindeg ykinél van a pénz, általában a zén sázmlámon töb bpénz van, úgyhogy ő tudja az én PINemet és néha az én kártyámmal megy el vásárolni, de ez is csak praktikai kérdés, a puszta szükség hozta ezt, nem az, hogy most jól megadjuk a dolgainkat a bizalom jeléül...
GPS adatok megosztása elég betegnek hangzik:D Ez nekem már inkább az ellenőrzés kategóriába esik, nem a bizaloméba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!