Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért olyan magabiztos itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan magabiztos itt a Gyakorin olyan sok nő?

Figyelt kérdés

Rendszeresen leírják itt, hogy az ő pasijuk SOHA nem hagyná el őket.

De... mire alapozzák azt, hogy pl. rá azt mondaná a pasijuk, hogy "Köszönöm nem kérem."? https://www.youtube.com/watch?v=jQ_xn8FkmN8 vagy egy kis finom diáklányra, vagy a kicsit domina főnöknőjükre, vagy a tetkós, bögyös pultosnőre, a haverja legénybúcsúján, vagy...

2023. ápr. 27. 20:41
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a világ összes dilemmáját itt fogjuk feloldani. Egyik kapcsolat ilyen, a másik meg olyan. Bizalom nélkül nem lehet, nem érdemes. Ennek ellenére bármikor előfordulhat bármi. Ez olyan, mint az élet. tudod, hogy meg fogsz halni, sőt azt is, hogy bármikor meghalhatsz, mégis hosszú életre rendezkedsz be. Mert bízol az életben, a szerencsébe, etc. Nem lehet mindent a logika alapján megmagyarázni.
2023. ápr. 27. 21:01
 12/45 anonim ***** válasza:
90%

Akiktől félni kellene: egy terminátor, a kisfinomdiáklány (szokásosan), valami öregasszony, vagy egy lepukkant presszótündér 👏👏

Legalább trollkodnál normálisan :D

2023. ápr. 27. 21:02
 13/45 anonim ***** válasza:
91%
&10 foglalkozz inkább a saját boldogságoddal, többre mész vele.
2023. ápr. 27. 21:04
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
És most mit akarsz elérni, kérdező? Nincs csajod, és be akarod magyarázni magadnak, hogy minden párkapcsolat egy rakás romhalmaz? Ezzel vigasztalod magad?
2023. ápr. 27. 21:08
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez lenne a cél, hogy kiderüljön, NINCS olyan, hogy boldog párkapcsolat.
2023. ápr. 27. 21:09
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Ő most nem boldog szerintem és a negatív tapasztalatait kivetítené másokra.

Remélem egyszer te is találsz egy olyan embert aki mellett ilyen butaságok nemis jutnak majd az eszedbe

2023. ápr. 27. 21:12
 17/45 anonim ***** válasza:
95%
Én olyan pasikkal szoktam járni, akik függetlenül attól, hogy potenciális szexpartnernek tartják a pultoslányt, valamelyik főnöknőt, vagy akárkit, van annyi önuralmuk, hogy nem bsznak meg mindent, amire feláll nekik, mert nem egy bagzó nyúl értelmi szintjén állnak. Sajnálatos, hogy te ezen a szinten vagy, de nem kell lerántani mindenkit a szintedre, attól neked nem lesz jobb. Nekem is vannak rossz tulajdonságaim, mégsem gondolom, hogy minden nő olyan lenne, mint én. :) Ha neked nehézséget okoz feldolgozni, hogy vannak nálad jobb férfiak, esetleg egy pszichológus segíthet.
2023. ápr. 27. 21:40
 18/45 anonim ***** válasza:
16%

Akik annyira a bizalomra építik a kapcsolatukat,azok szoktak a legnagyobbat bukni. Én is erre építettem a házasságomat,így sosem kérdőjeleztem meg azt,hogy a férjemnek mi a magyarázata ha később ért haza vagy el kellett mennie otthonról. Aztán jött a feketeleves....

És nem,nem fogja bejelenteni,hogy drámám,megszeretnélek csalni,vagy tetszik valaki és lehet lecserréllek. Mivel a férfiaknak kell egy biztos pont. Lehet lepontozni.

2023. ápr. 27. 22:04
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
18 Bizalom es naivitas kozott oriasi kulonbsegek vannak. Eleve gyanus, ha a masik rengeteg kulon programot szervez, soha nem er haza idoben es elore nem megbeszelt idopontokban lelep, es nem tud ra leellenorizheto indokot mondani. (Itt nem azon van a lenyeg, hogy tenyleg le is kellene ellenorizni.) Ha mindent vakon elnezel neki, azt nem bizalomnak hivjak.
2023. ápr. 27. 22:09
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

18

És közben úgy érezted, hogy minden rendben van közöttetek? Kétlem. Csak nem akartad észrevenni. Mellesleg ha nem bízol benne, akkor jobb lesz? vagy más lesz a kimenet? Nem vaknak kell lenni, mint te.

2023. ápr. 27. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!