Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan magabiztos itt a Gyakorin olyan sok nő?
Rendszeresen leírják itt, hogy az ő pasijuk SOHA nem hagyná el őket.
De... mire alapozzák azt, hogy pl. rá azt mondaná a pasijuk, hogy "Köszönöm nem kérem."? https://www.youtube.com/watch?v=jQ_xn8FkmN8 vagy egy kis finom diáklányra, vagy a kicsit domina főnöknőjükre, vagy a tetkós, bögyös pultosnőre, a haverja legénybúcsúján, vagy...
30. TELEFON.: Ha pl. otthon felejti, felhívhatod a munkatársát, hogy elmond neki, hogy ne keresgélje.
GPS.: Ha késik, nem egyszerűbb ránézni a telefonja helyére, mint felhívni, egy megbeszélés közben, pláne ha le van némítva.
Vagy...keress rá: SOROKSÁRI FUTÓNŐ :(
Vagy csak ha látod, hogy a bolt felé hajt, felhívhatod, hogy hozzon tampont, tegye az ajtó elé, majd 4 napra meneküljön el, mert megjött és ölni fogsz. :)
"30. TELEFON.: Ha pl. otthon felejti, felhívhatod a munkatársát, hogy elmond neki, hogy ne keresgélje."
Ha ismerem a munkatársát, akkor azt a saját telefonomról is megtehetem. Ha meg nem ismerem a munkatársait, akkor az ő telefonjából sem fogom tudni, hogy kit kell hívni.
"GPS.: Ha késik, nem egyszerűbb ránézni a telefonja helyére, mint felhívni, egy megbeszélés közben, pláne ha le van némítva."
Ez kicsit túl cifra lett:D Egy megbeszélés közben a megbeszéléssel foglalkozzak, ne azzal, hogy hol vana párom.
ha meg késik, nem lesz tőle gyorsabb, ha nézegetem. Majd itt lesz, ha ideér.
Egyébként itt jegyezném meg, hogy ha késel valahonnan, akkor te szólj azoknak, akik várnak rád, ne nekik kelljen ellenőrizgetni. Ezzel már a találka időpontja előtt éfl órával is tudod velük tudatni, hogy késni fogsz és kb mennyit.
"Ha látod, hogy abolt felé hajt"
Ahham... tehát random időpontokban nézegetem? Mondom én, hogy gyanús ez:D
De a tamponját is intézze magának mindenki. Férfiként elvárom a páromtól, hogy ha már tudja legalább egy évtizede, hogy szokott menstruálni, akkor esetleg készüljön már föl rá..
12 éve élek párkapcsolatban. Nem vagyunk összenőve, nem birtokoljuk egymást, azt csinál amit akar, sőt, a saját dolgait oldja meg ő.
34. "12 éve élek párkapcsolatban. Nem vagyunk összenőve, nem birtokoljuk egymást, azt csinál amit akar, sőt, a saját dolgait oldja meg ő."
Na jó, de te hagyod ezt, más meg nem akarja hagyni, hogy csinálja amit akar, pl. megrakni a HR-es lányt.
35, ha megcsal, azt én sem hagyom, nyugi. Ha megcsal, akkor nagy eséllyel vége a kapcsolatnak és annyi.
De ha meg akar csalni, hiába nézed a GPS koordinátáit, meg fog tudni csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!