Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen magabiztos férfi lehet félénk nők terén?
Összejöttem egy férfival, aki alapvetően egy nagyon magabiztos pasi. Annyira, hogy én ilyet még nem láttam...a mindennapokban, a munkája is megkívánja..napi szinten áll ki szemtől szemben a véleménye mellett magasabb beosztásúakkal szemben is, a kiállása is nagyon határozott bárhova megyünk. Tudom róla, hogy voltak csajozós évei, sok egyéjszakás kaland, sok csaj, de kapcsolata csak néhány volt. Jó pasi nagyon, belsőre és sikeres is, a lányok simán kezdeményeznek nála. Szóval a csajozási rutinja megvan, mégis valahogy azt érzem, hogy tőlem fél vagy nemtudom. Első randin zavarban volt. Második randin 3 órán keresztül éreztem hogy meg akar csókolni de nem mer, végül nagynehezen megtette, de csak mikor már teljesen totálisan egyértelműen jeleztem neki hogy mehet. Később elmondta, hogy nehéz volt ez neki mert nem akart béna lenni hogy nem csókol meg de elkapokodni sem akarta. Azt is mondta hogy első randin teljesen vége volt mikor meglátott, olyat érzett, úgy megtetszettem neki. Azóta eltelt jó pár randi, szex és együtt alvás is volt többször, és én úgy érzem nagyon meg akar nekem felelni. És azt érzem illetve mondta is hogy fél hogy meggondolom magam és elveszít. De hogy lehet ez, hogy velem kapcsolatban ilyen, miközben minden más területen kicsattan az önbizalma? És nem csak látszatra, mert ahogy beszél azokról a dolgokról,egyértelmű hogy tudja is magáról hogy jó abban amit csinál,mindenben.
28/N, ő 31/F
"de kapcsolata csak néhány volt"
Itt lehet a gond. Amit már sokszor csinált, hosszú ideje csinál, sok sikere volt az adott tevékenységben, abban ő nyilván magabiztos.
Ellenben a párkapcsolattal, amiben kevesebb a gyakorlata, tudása, sikere. A véget ért kapcsolatok sem feltétlen növelték a magabiztosságát e téren.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!