Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől jön zavarba egy magabiztos férfi egyes nőktől? Mik azok a tulajdonságok? Ez egyértelműen jó jel ismerkedésnél?
Inkább a nő külseje hozza őket zavarba, vagy a viselkedése? És a viselkedésen belül pontosan mi az amitől ennyire zavarba jönnek?
Vagy az, hogy “magasabbrendűnek” érzi a nőt magánál?
Eddig szinte csak magabiztos/talpraesett/“menő” férfiakkal randiztam, akik már nem egy nővel voltak, és intellektusban/műveltségben sem volt köztünk nagyon különbség. Annyira extrán jó nő sem vagyok, inkább csak olyan “kicsit szebb” kategóriába tartozom. Mégis mindegyikük (4 emberről van szó), még a többedik randin is annyira zavarban volt tőlem, hogy teljesen lehullt róluk az addigi magabiztosság, és hihetetlenül aranyosak voltak, mintha egy félénk kisgyerekbe mentek volna át, akihez először szól egy nő. (Ismertem mindegyiküket előtte is, és nem kell őket félteni.)
Pl.: kiesett a kezéből minden/rossz irányba indult hazafele/szexnél annyira izgult, hogy nem állt fel neki/viszláttal köszönt el/ végig toporgott/ alig mert a szemembe nézni stb…mondták is, hogy nem igazán voltak még nőtől ennyire zavarban, ami persze lehet kamu, de tapasztaltam, hogy tényleg egész mások a környezetemben, mint alapból, illetve kérdeztem 2 csajt akik egyikkel-másikkal kavartak, és csak néztek, hogy “xy zavarba tud egyáltalán jönni?” Mivel váltom ezt ki belőlük?
Magabiztos nőcsábász nőket en akkor láttam nem egyszer zavarban amikor átlattam a manipulaciójukat és egyenesen megmondtam a szemébe hogy ő hogyan jatszik mire megy ki a játék es tudom ezt azt miert mondta, és atlatok rajta.
Köpni nyelni nem tudtak, leesett az álluk, es elakadt a szavuk. Hogy nagyon nem egy hülye nővel kezdtek jobb velem vigyázni. Ezt ugy mondták is havernak, visszahallásokbol tudom.
Meg a keresztkérdésekkel is meg lehet őkrt fogni, pl amikor vehemensen győzködnek arrol milyen szerelmesek amire a legtöb nő elolvad, de te meg csak ugy bevágod, hogy és a másiknak is ezt mondod;)
Megint szó elakad...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!