Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem jövök be azoknak a nőknek akik az eseteim?
23/F
Először is itt most nem ilyen lehetetlen dologra gondolok, hogy pl nekem a magas nők jönnek be, de alacsony vagyok, hanem tulajdonságok alapján értem majd.
Szóval nekem az eléggé és tipikusan nőies nők az eseteim, akik még cukik is viselkedésre. Viszont itt jön a probléma:D, az ilyen nők messziről kerülnek engem, mert nekik még ha alacsonyabbak is, biztosan egy magas, nagyon komoly és macsó férfi kell, én meg 180cm alatt vagyok kicsivel és egy humoros, sokat beszélő, egyáltalán nem macsó férfi vagyok. Szóval ha meg is nevettetem a kiszemeltem, meg el is tudok vele beszélgetni, nem lesz komoly folytatása, mert akinek szimpi is lennék, az úgy is vár egy igazi macsóra, ami jogos, hisz még fiatalok akikkel ismerkedek (általában 20-23).
Szerintetek adjam fel pár évig az ismerkedést és majd később jobb lesz, vagy tegyek le az eseteimről örökre?
Hat itt jon el az a helyzet, hogy be kell ismerni, hogy nem vagy vonzo a noknek....
37F incel
Első, megfogadom a tanácsod, próbálkozok akkor tovább:D
Kettes, hát, bár nem vagyok 10/10, de nincs problémám a csajozással, volt már kettő hosszabb és jó pár egyéjszakás kapcsolatom is. Szimplán az ideáljaimnak nem jövök be, ami kissé sad.
Szerintem nagyon fiatal vagy meg, amugy sincs ertelme nagyon a komolyabb kapcsolatoknak ebben a korban. Amugy meg nagyon sokat fogsz valtozni, komolyodni es meg lehet beloled olyan ferfi akire ezek a tipusu nok vagynak.
30 alatt nem is nagyon lehet ferfirol beszelni, sot megkockaztatom 35 alatt, szinte mind gyerek, persze hogy 23 evesen te sem vagy komoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!