Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kell keresni ha az ember egy értelmes , diplomás , vékony nőt szeretne ?
1
🤨
A szegények gondolkodnak így, hogy a kereset számít. A gazdagok tudják, hogy a vagyon sokkal fontosabb. Mármint ha tényleg egy anyagias nőt akarsz felszedni, akkor hiába keresel 1 milliót, ha nincs sem ingatlan,sem ingóság,semmi háttér csak egy szaros albérlet,ami a fizetésed negyedét kapásból elszívja.
A nők többségének legyen az diplomás vagy vékony, kapafogú, szőke vagy barna, nem a pénz számít, és pláne nem a havi kereset. Lakótelepi prolik fel tudnak szedni jó nőket.
4-500 a minimum szerintem is. Budapesten. Vidéken lehet, hogy feleennyi is elég, azt nem tudhatom.
Vékony, diplomás nő vagyok (az értelmes az persze mindig kérdéses :D ). Az én fizetésem (nettóban) 460, szóval szerintem nem várok lehetetlent.
Eleve már az is egy megugorhatatlan akadály, hogy vékony nőt találj. Hogy értelmes is legyen, iskolázott, szeressen is téged, az már a lottó 5-ös szint.
Egy vékony nő akkor szingli amikor azt ő akarja, de még ekkor is tucatjával ostromolják a pasik.
Ha hasonlattal akarok élni, akkor ha van egy 67-es Mustangod, nem a szomszednak adod el 200EFt-ért, hanem annak, aki a legtöbbet ad érte.
Egy vékony nő sem áll le az utca emberével, ha jobbnál jobb férfiak csapják neki a szelet. Ma a vékony jó alak egy életbiztosítás, ha csak egy pici esze van egy ilyen nőnek, garantált a biztonságos jó élet egy fantasztikus férfi mellett.
Hiába van valakinek ingatlana, ha nettó 200-at keres és vajaskenyeret eszik hónap végén. Vagyonod is csak akkor lesz, ha jól keresel, vagy esetleg ha örökölsz/kapsz szülőktől, de önmagában a vagyon mit sem ér, ha nem alakítható passzív bevételi forrássá.
“ Mármint ha tényleg egy anyagias nőt akarsz felszedni, akkor hiába keresel 1 milliót, ha nincs sem ingatlan,sem ingóság,semmi háttér csak egy szaros albérlet,ami a fizetésed negyedét kapásból elszívja.”
Ja és akkor szegénynek már csak 750 ezre marad a hónapra. Ugyan milyen nőnek kéne egy ekkora “csóró”..🤣🤦🏼♀️
"Ja és akkor szegénynek már csak 750 ezre marad a hónapra."
Egy lakáshitelt talán már el is indíthat ezzel a jövedelemmel és talán 30 év múlva lesz is saját ingatlanja ha így folytatja.
Míg akinek van mondjuk csak szimplán 2 ingatlanja, az egyiket kiadja és az már önmagában passzív jövedelem. Nyilván vagyon alatt nem azt értem, hogy Józsinak van 2 panellakása Ózdon. Hanem érdemi vagyonra, érdemi ingatlanokra jó környékeken, nyaralókra stb. Legalábbis ha valaki sugardaddy akar lenni, akkor 1 millás fizetéssel kiröhögik.
Szerencsére azonban (mint írtam is) a legtöbb nőt nem a pénz mozgatja.
Az csak jó ha van, de amúgy nem ez náluk az első szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!