Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kell keresni ha az ember egy értelmes , diplomás , vékony nőt szeretne ?
Utolsó haha.
Lehet a te se vagy egy fitt azért nem kapsz vekonyat.
"értelmes , diplomás , vékony nő"
Hát, ezek nem túl magas elvárások. Bár az "értelmes" elég relatív, ki mit tart annak. Elég, ha a kapa nem lóg ki a számból, vagy idézzek fejből Schopenhauert? :))
Amúgy ezzel együtt ennek a három kritériumnak szerintem megfelelek. Huszadrangú történet, hogy a másik mennyit keres. Párommal már hónapok óta együtt voltunk, mikor tudtam, hogy mennyit keres pontosan (nyilván a munkájával tisztában voltam, tehát abból be lehet lőni a fizetést). Amúgy ő 250 ezret keres, de ha ennyi sem keresne, akkor is vele lennék.
Rám illik a leírás. Az előző pasimat is én tartottam pl. el mert munkanélküli volt. Engem abszolút nem érdekel a pénz, végképp, hogy én jól keresek. Nem szorulok rá, hogy mások támogassanak.
Te gold diggerekre gondolsz és azok a lányok általában nem értelmes diplomás nők.
Én nem a pénze alapján ítélem meg a férfiakat. Ennél sokkal fontosabb dolgok vannak.
Számomra fontos a belső, hogy empatikus legyen, kíváncsi legyen a világra, tudja velem tartani a tempót. De én őszinte leszek, a túl oldalon viszont otr van, hogy én adok a külsőre is. Kell, hogy szépnek és vonzónak találjam, hogy meglegyen a kémia.
Szóval kereshetsz bármennyit, ha nem jössz be, veszett ügy.
13. Magas vagyok, kifejezetten remek bmi indexszel. Ne érts félre, nem remegek a vékony nőkért, kerek az életem. Csak megemlítettem hogy sosem jött össze vékony nő, még brutálisan ronda sem. Ezzel szemben gyakorlatilag a köz szemében csinos és szép nők futószalagon. Viszont nekem a széles csípő, nagy fenék, nagy mellek nem szexik. A szép arc sem dobott rajtuk.
Viszont nem akarom szét offolni a kérdésed.
"Csak megemlítettem hogy sosem jött össze vékony nő, még brutálisan ronda sem."
És mit akarnál egy ocsmány fejű vékony nőtől?
(8-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!